Aktywne Wpisy

Plonacawyplata +32
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
14.09.2019 to data kiedy po latach z--------u moja noga ostatni raz stanęła w miejscu gdzie byłem zatrudniony. Minęło dziś 2181 dni odkąd sam sobie jestem panem swojego czasu. Można powiedzieć taka wczesna emerytura. Niedługo okrągła, 6 rocznica.
Odpowiem na każde pytanie (poza "z czego się utrzymujesz" i "skąd masz pienionszki")
Odpowiem na każde pytanie (poza "z czego się utrzymujesz" i "skąd masz pienionszki")
źródło: temp_file2437933843739244015
Pobierz

Jeśli wszystko dobrze się potoczy, to Bootcampowicza będziecie mogli zagrać w nowym secie kart #karciankait (IT Startup - Gra Karciana) pod koniec roku.
Ilustracja to na razie placeholder (powstaje autorska ilustracja), ale chcieliśmy pokazać sam feeling nadchodzącej nowej karty.
Jeśli chcecie otrzymać niedługo prototyp nowego dodatku jako testowy print & play, tu można dopisać się do listy testerów:
https://www.itstartup.pl/officelockdown/
Zawsze organizujemy takie rozsyłanie prototypu w wersji print & play, by lepiej zbalansować grę przed wydaniem - gracze pomagają w testach i przy okazji mają darmową grę w wersji print & play.
#grybezpradu #bootcamp #programista15k
źródło: comment_1620715172Mn1C4JG2DVdcEMwDwPxhqx.jpg
Pobierz