Wpis z mikrobloga

@Dzikus_Z_Detroit: żaden autorytet, tylko ciekawostka. Zazwyczaj milionerzy w spodenkach po meczach wracają autami wartymi miliony a gość sobie wraca na rowerze jak jakis 18 latek po meczu w a klasie.
  • Odpowiedz
Zazwyczaj milionerzy w spodenkach po meczach wracają autami wartymi miliony a gość sobie wraca na rowerze jak jakis 18 latek po meczu w a klasie.

@dziadeq: dodajmy, że rzecz się działa w Holandii, czyli w kraju o bardzo dobrze rozbudowanej infrastrukturze roweŕowej, gdzie porzucenie auta dla roweru jest uznawane za przejaw lokalnego patriotyzmu. To nie Polska, gdzie uznają cię za biedaka, bo "hehe pedaluje, bo go pewnie na autko nie
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: bez przesady, że nie ma w Polsce gdzie jeździć rowerem. Ja w Warszawie do pracy prawie zawsze uderzalem rowerem i nie narzekalem na ścieżki rowerowe.
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: sugerujesz, że w Polsce nie ma gdzie jeździć rowerem, to ci odpowiedziałem. Połączenia między miastami to już twoje dopowiedzenie, ja tutaj wypowiadalem się w kontekście Robbena, który dojeżdża do pracy rowerem.
  • Odpowiedz