Wpis z mikrobloga

• 195
W jaki sposób chciałes pomóc wieprzu, skoro nie przyznawales się do doświadczenia, tylko udawałeś prawiczka? Czy był choć jeden stream w którym nie narzekałeś na bycie samotnym prawiczkiem tylko próbowałeś pokazać jak podrywać laski przy pomocy charakteru?
Hajs się skończył to nagle robi z siebie ofiarę menda jedna xd
#przegryw #wykopekbordo #wykopek
Lucider5 - W jaki sposób chciałes pomóc wieprzu, skoro nie przyznawales się do doświa...

źródło: comment_1620607007lgkW1gPsHoqejfehpFYHZV.jpg

Pobierz
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chlebzmusztarda: Podobno nawet sposób mówienia pozorował, ogółem gościu jest jeszcze większym śmieciem niż myślałem na początku, bo nic w tych jego strimach nie było autentyczne a teraz jeszcze ma ból d--y po teraz ludzie mają to czarno na białym.
Swoją drogą nie wiem kim trzeba być by dać się nabrać tak ewidentnie przerysowaną postać, ale to osobny temat ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@allesisthelal: > Zanim powiedział, że normalnie rucha to każdy sądził, że taki koleś nie ma szansy r----ć

może dlatego, że ocena byla dana podstawie jego imagu jaki przedstawił. A nie, że później połowy chorob o których mówił, okazało się nie ma i nie jest biedakiem niezdolnym do pracy, tylko ma mieszkanie i prawdopodobnie pracował. Specjalnie przedstawił się tak na kamarze, żeby można bylo myślec, że wygląda gorzej niż w rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@allesisthelal: Nie napisałem że jest dziwką podałem przykład że przegryw może zaruchać "dziwkę" i to nadal nie będzie zdrowa relacja z prawdziwym pożądaniem w obie strony tylko jest czymś uwarunkowana w tym przypadku "pieniędzmi"
Kim jest ta dziewczyna to nie będę oceniał mogę powiedzieć tylko kim nie jest.
Otóż da normalnego chłopaka chcącego mieć szczerą i zdrową relację (o jakiej mówi blackpill) ta dziewczyna nie jest spełnieniem marzeń,cnót i moralności
  • Odpowiedz
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: tak k---a, 15000 nowych założeń wymyślicie..że jak jest stara to się nie zakocha,.że jak odstawiała cuda w łóżku z kimś innym to nie jest prawdziwa miłość xDdd co chwilę będziecie wymyślać nowe wymówki dla swojego z------a. Powodzenia
  • Odpowiedz