Wpis z mikrobloga

• 195
W jaki sposób chciałes pomóc wieprzu, skoro nie przyznawales się do doświadczenia, tylko udawałeś prawiczka? Czy był choć jeden stream w którym nie narzekałeś na bycie samotnym prawiczkiem tylko próbowałeś pokazać jak podrywać laski przy pomocy charakteru?
Hajs się skończył to nagle robi z siebie ofiarę menda jedna xd
#przegryw #wykopekbordo #wykopek
Lucider5 - W jaki sposób chciałes pomóc wieprzu, skoro nie przyznawales się do doświa...

źródło: comment_1620607007lgkW1gPsHoqejfehpFYHZV.jpg

Pobierz
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sperrdifferential: skonczylem studia pracuje i ty mi bedziesz mowil o lenistwie ? Chlopie co ty p--------z xd wy nam kazecie skakac obok ksiezniczek i nie krytykowac bo w koncu to kobietyi zlego slowa o nich mowic nie wolno wy normicy jestescie najwiekszymi hipokrytami jakich ziemia nosila dla was ukazanie prawdziej natury kobiet jest niedopuszczalne bo zaburza to wasz swiatopoglad i zrzuca wam z mord różowe okulary.
Wy nienawidzicie prawdy kochacie
  • Odpowiedz
@allesisthelal:

to durne teorie, bajki, a ten bajkopisarz to fajnie obalił. Brawa dla niego, geniusz.

Blackpill obalony tym, że socjopata miał relację z borderką, która go zdradziła xDDD
Durne normictwo dalej nie rozumie, że w blackpillu chodzi o ogólny pogląd, że w życiu liczy się wygląd i jeśli tego się nie ma to znacznie trudniej osiąga się pewne cele. Nie sprowadza się to tylko do życia towarzyskiego, ale też do np.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Ja nie dałem rady skończyć studiów przez zaburzenia lękowe

@Sperrdifferential: ja musiałem rzucić studia, bo dzienne + praca w pełnym wymiarze to było zbyt dużo. A niestety, rodzice nie byli w stanie mnie utrzymać. Przez całe dzieciństwo byłem biedy, i byłem pośmiewiskiem klasy, nie miałem co jeść, żyłem z toksyczną babcia która niszczyła moje życie.

Przez jakiś czas imałem się gownoprac, raz za miesiąc pracy w Tesco dostałem 870zl -
  • Odpowiedz
@kamil-ka: przecież on miał więcej lasek. To, że ta borderka go zdradziła to nic nie zmienia. Dalej wygląda jak g---o, dalej rucha loszki i nie p------i od rzeczy jak reszta rpzegrywow co sobie wymyśla byle jakie powody, żeby się nie popłakać bo są po prostu słabi psychicznie i nieprzystosowani społecznie.
  • Odpowiedz
@Sperrdifferential:

Tylko trzymajmy się naszych polskich realiów i nie podawajmy za przykład lewackich korporacji

Co ma piernik do wiatraka? Problem jest ogólnoświatowy, znany bardzo dobrze w krajach wysoko rozwiniętych. Ogromne zaczątki tego mamy również w
  • Odpowiedz
@allesisthelal:

przecież on miał więcej lasek.

Wiem o tym i co z tego? Wgl nie odnosisz się do istoty tego o czym piszę. Tak samo zresztą jak sam wykopek, który tylko na argumenty o peklowaniu potrafił odpowiedzieć, ale w kwestii forsy i manipulacji unikał jak diabeł wody święconej.
  • Odpowiedz
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: to był przykład tego jakie kolejne usprawiedliwienia będziecie wymyślać na to, że ktoś rucha, a nie jest atrakcyjny wg was. To o czym napisałam, nie odnosiło się do żadnej zdrady. Ja pisałam o sytuacji kiedy ktoś już kiedyś przed tobą miał partnera. Ty masz serio jakieś urojenia na temat zdrady - wszędzie widzisz zdradę. XD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: co to ma do rzeczy do tematu, który ją poruszam: jako społeczność, oglądając godziny streamów, czytając długie posty nie byliście w stanie przejrzeć ściemy, która była oczywista? Ściemy którą normalna osoba wyczuła po 5 minutach oglądania contentu.

To pokazuje jacy jesteście naiwni, i oderwani od rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@Sperrdifferential: jeśli za spełnienie i sukces życiowy uważasz pracę w januszexie to serio nie ma sensu z tobą pisac, a wg uważanie że tylko w Polsce są januszexy to xD poza tym na pewno zdążyłeś zapoznać się z całym materiałem w 5 minut xD Chrzanisz aby chrzanić to chrzań, ale nie do mnie, bo tak jak widzę to negujesz aby negować.
  • Odpowiedz