Aktywne Wpisy

stary_grat +12
Czesc, mam pewien problem ze współpracownikiem u mnie w zespole. Na jednym ze spotkań pare dni temu przerwał mi mówiąc cytuje "nie zesraj się" w momencie jak wtrąciłem w jego wypowiedź, że nie ma racji i mam lepsze rozwiązanie. Poza tą chamską odzywką zauważyłem, że często się świeci w komunikatorze na "zaraz wracam" co sugeruje że nie ma go przy komputerze, wręcz według notatki którą prowadzę nie ma go po 1-2h dziennie

bArrek +164
Obiad chłopski starokawalerski do oceny

źródło: 6de48f2c460df
Pobierz
#medycyna #studbaza #studia #zdrowie
@Reksio11: bez problemu, tylko trzeba n---------ć z 3-4 godziny dziennie, 6x w tygodniu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@umtali to prawda. Przynajmniej też mają w większości coś sobą do zareprezentowania, w przeciwieństwie do lasek na moim obecnym kierunku (gdzie w większości są naprawdę ładne, ale z charakteru i intelektu p0lki straszliwe)
A po potem mam nadzieję, że mimo znakomitych wyników uda Ci się wynegocjować studia, które faktycznie będą Cię interesowały.
1) w Polsce mamy niesamowitą nadprodukcję absolwentów prawa (ok. 11 tys. co roku). Dyplom ukończenia prawa nic dzisiaj nie znaczy.
2) prawo naprawdę kocham, ale na dłuższą metę byłbym z nim nieszczęśliwy. Bardzo interesuje mnie kariera naukowa. Tymczasem prawo, tak jak filozofia czy teologia, jako w całości wymyślone przez człowieka, nie pozwala na dokonywanie w nim odkryć. Awanse naukowe