Aktywne Wpisy
robercik123007 +247
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
paweucio +72
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo
Opis tej zbiórki mnie poskładał %-)
"Jestem maturzystką, mam przy sobie tylko 400zł a potrzebuję 26 tysięcy na samochód. Pracę zacznę dopiero po maturach, a ubieranie takiej kwoty nie będzie łatwe. Nigdy jeszcze nie pracowałam, więc moja pierwsza praca raczej nie będzie za dobrą, zwłaszcza że po liceum nie mam żadnego wykształcenia, a matura niewiele mi pomoże.
Ten samochód jest dla mnie naprawdę bardzo ważny, nie chcę innego. Pierwszy powód, to że mieszkam 30km od najbliższego miasta i żaden autobus nie jeździ na moją wieś. Chciałabym posiadać własne auto, by móc jechać kiedy chcę i gdzie chcę.
Drugi powód, to że ten samochód jest prawie jak nowy. Nie chcę jakiegoś Opla do 10 tysięcy, który rozwali się po miesiącu.""
A Ty jak przegrywie? Dalej jazda autobusem?
Nawet mi was nie żal! XDD
#przegryw #zrzutka #siepomaga #rozowypasek
Ledwo co mi na opłaty starczyło xd
Komentarz usunięty przez autora
@open_or_die: Nie rozwaliła się po miesiącu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nawet nie fejk! Chociaż trochę to smutne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Mijskyj Ktoś jeszcze wpłacił xD
Silnik 1.8, ostatni rok w wersji na 3 cylindry.
Auto nie do zajechania, oleju nie zmieniałem, benzyny nie lałem. Tylko najtańszy gaz i co chwilę jakaś tulejka w zawieszeniu xD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
https://m.facebook.com/profile.php?id=100012440353974