Może ktoś podrzuci link do jakiejś ciekawej inwestycji z gotowymi mieszkaniami lub do oddania w najbliższych miesiącach. Raczej nie bardzo blisko centrum, bo chciałbym coś w cenie max 9k za metr.
Już mi się to wszystko zlewa podczas szukania, szczególnie, że jest paru dzbanów, którzy spamują swoimi ogłoszeniami i czasami 80% z kilku pierwszych stron na otodom to jedna i ta sama inwestycja, tylko inne zdjęcia i tytuły.
@Juventino1897: Za 33m chcieli 360k xD I nawet miejsca postojowego nie można dokupić, bo jest dostępny dopiero do mieszkań 36m i za miejsce chyba 40k chcą.
@Juventino1897: To zależy co rozumiesz niedawno i też czy kupowałeś na początku inwestycji. Ogólnie po tym co piszą mi znajomi to widzę, że dosłownie 2 lata temu w niektórych miejscach było nawet 2k mniej za metr.
@brntfgt: Patrzyłem kiedyś i tam już nie było mieszkań wolnych. Generalnie w takich miejscach z dostępem do tramwaju, to nie dość, że ceny z kosmosu, to często wszystko wyprzedane rok przed zakończeniem budowy.
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
Już mi się to wszystko zlewa podczas szukania, szczególnie, że jest paru dzbanów, którzy spamują swoimi ogłoszeniami i czasami 80% z kilku pierwszych stron na otodom to jedna i ta sama inwestycja, tylko inne zdjęcia i tytuły.
#wroclaw #nieruchomosci