Wpis z mikrobloga

@Kosmox30: Wy i tak siedzicie w piwnicach to na #!$%@? Wam szczepionka. Kremu z filtrem tez nie trzeba, wystarczy przeczekać w piwnicy lato. W ogóle widział ktoś żeby ludzie na czerniaka na ulicy padali? Lol XD, smarujo się ludzie jak #!$%@? bo ktoś im w grającym pudełku kazał. Trochę się skóra zaczerwieni to znaczy ze zdrowa. Krem z filtrem ahahahahaha może jeszcze 50ka? No nie mogę, trzymajcie mnie
@mentari
Przeczytałem kiedyś książkę Naomi Klein "Doktryna szoku" opowiada o zarządzaniu kryzysowym tzn podczas kryzysu i dużego strachu ludzie są mniej sklonni do buntu i pozwalają władzy na więcej. Opisane tam przykłady z USA, Chile, Rosji czy nawet Polski mimo że nie dotyczyły epidemii to mocno przypominają aktualne działania naszej władzy oraz pozostałych państw UE.
Jeżeli natomiast chodzi o sam aspekt medyczny szczepień to najbardziej niepokoi mnie brak odpowiedzialności producenta za powikłania
@BarkaMleczna Mam ponad 30lat , dziecko, fajna pracę, i rozumiem że pewne zjawiska są poza moja kontrola. Widzę jak narastają chociażby na wykopie nastroje w stosunku do antyszczepionkowcow, za rok może być tak że ktos pod wpływem propagandy wybije mi szyby w domu. Jest jeszcze druga opcja na pewnej grupie discordowej są podwaliny pod handel dokumentami i przebytym szczepieniu, jeżeli będzie taka możliwość to skorzystam.