Aktywne Wpisy

Gran +341
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +257
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

1) majówka przed matura - wypite pierwszy i ostatni raz 12 piw jednego wieczoru
2) wieczor przed matura z polskiego pisemnego - zarwana nocka na czytanie ostatnidzwonek.pl
3) wieczor przed matura z matematyki - zarwana nocka z matemaksem i Panem Krystianem
4) dzień matury ustnej z polskiego - w godzinę w kiblu nauczyłem się co mam mówić, bo większość napisała mi moja dziewczyna
Stresowałem się jak każdy, bałem się ze nie zdam, ale z perspektywy czasu za każdym razem mam z tego bekę xDˣᴰ
A zapomniałbym, ciagle szukałem przecieków, ale akurat w moim roczniku nie było xDˣᴰ
Powodzenia młode Mireczki :* obyście zdali jak najlepiej
Nienawidze tych k---w