sultar sultar 04.05.2021, 19:06:12 0 + Mogę pomóc z wygenerowaniem plików z następujących hostingów:#uptobox #scribd #prefiles #ddl #turbobit #filer #filecat #dropapk #easybytez #filefactory #katfile #rapidgator #uploadboy #dropgalaxy #alfafile #filespace #subyshare #salefiles #hitfile #filenextZ wagą plików różnie, ale tak do 10 GB da radę.Poniżej jeszcze z tych hostingów, ale mniejsze pliki, max 1GB.#wdupload #isracloud #kshared #goloady #fastbit #flashbit #xubster #secretfile #fileal #uloztoPomogę za darmo, ale jak ktoś się będzie czuł dłużny to przyjmę napiwek :D
sultar sultar 12.06.2021, 21:50:57 0 + @sultar: poszerzam usługę o #torrenty - podajecie mi magnet/plik torrent, a ja prześlę link bezpośredni do pobrania (max speed, niepotrzebny VPN)
#uptobox #scribd #prefiles #ddl #turbobit #filer #filecat #dropapk #easybytez #filefactory #katfile #rapidgator #uploadboy #dropgalaxy #alfafile #filespace #subyshare #salefiles #hitfile #filenext
Z wagą plików różnie, ale tak do 10 GB da radę.
Poniżej jeszcze z tych hostingów, ale mniejsze pliki, max 1GB.
#wdupload #isracloud #kshared #goloady #fastbit #flashbit #xubster #secretfile #fileal #ulozto
Pomogę za darmo, ale jak ktoś się będzie czuł dłużny to przyjmę napiwek :D