Aktywne Wpisy
mickpl +933
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Rosalinea +1
#hotelparadise Olka myląca kogel-mogel z kuglem mnie rozbawiła,
ale pomijając już ten nieszczęsny test wiedzy, jestem ciekawa (bo to chyba od rejonu zależy) Wy jakiej nazwy używacie?
ale pomijając już ten nieszczęsny test wiedzy, jestem ciekawa (bo to chyba od rejonu zależy) Wy jakiej nazwy używacie?
Wy jakiej nazwy używacie?
- KUGEL 9.2% (10)
- BABKA ZIEMNIACZANA 78.9% (86)
- KUĆMOK 1.8% (2)
- REJBAK 0.9% (1)
- INNEJ- DODAJ W KOMANTARZU JAKIEJ 9.2% (10)
Mam kilka pytań do doświadczonych:
- Faktycznie nie ryje tak serotoniny, przez co nie wymaga specjalnej suplementacji i długich przerw?
- Czy peak trwa dłużej niż na MDMA?
(przy emce mam prawie zawsze wrażenie, że jest zbyt krótko)
- Dobrze pamiętam, że może być ciężki bodyload? Chodzi o nudności?
- Czy ma potencjał psychodeliczny, pozwalający na jakiś wgląd w siebie i znaczące rozkminy, czy tylko kolorki?
Dodam, że emka na mnie potrafi działać bardzo psychodelicznie i widzę w niej duży potencjał teraputyczny.
- Czy 2C-B nadaje się bardziej do samotnego tripa w porównaniu z MDMA?
- Jak ze szczękościskami i ze zgrzytaniem zębami? Po emce mam z tym zawsze problem...
- Macie swoje rady, uwagi dotyczące tej substancji?
Wołam @Jakis_Leszek, bo wiem, że ma z tym doświadczenie.
#narkotykizawszespoko #psychodeliki #2cb
Jednak nie ma potrzeby dojadać, co najwyżej podbić balonem od czasu do czasu.
Wygląda na to, że to się długo ładuje po prostu.
Specyficzna substancja i ciężko mi opisać w tej chwili. Faktycznie odczuwalny body load, ale nie ma tragedii. Lekkie podbicie kolorów i lekkie wizuale wymagające trochę skupienia. Osobiście dla mnie mniej "towarzyska" od emki i mniej euforyczna, ale nawet mi to pasuje.
Niby 20 mg, ale wiadomo jak to jest z pigułami, mogło być mniej. Oral.
W każdym razie jest dobrze. Dzięki za tipy i wzajemnie!
No i w zasadzie po wszystkim. Biorąc pod uwagę, że długo się ładowało to obiektywny czas działania dosyć krótki. Mimo wszystko nie jest to negatywnie odczuwane, bo nie ma takiego nagłego zejścia i uczucia wyprania z serotoniny jak bywa po emce. Subiektywnie czas działania nie wydawał się za krótki.
Można powiedzieć, że wróciłem do stanu przed zarzuceniem, czyli nadal humor dopisuje( ͡° ͜ʖ ͡°
@mindrape: nie było mnie. Ale widzę, ze podjąłeś dobra decyzje. (Chyba)
A co tak skromnie z tym n2o?
Każdy kolejny w okolicach peaku zabiera dalej:)
Podejrzewam, że miały jednak sporo mniej niż było deklarowane. Przykładowo jak sprawdzam w aplikacji knowdrugs to podobne mają