@MadrzejszeNieWspomniec: bo ona ma mnie za bardzo dobrego przyjaciela i jak bym powiedział, że ja czuje coś więcej to i tak na 97 % nic by z tego nie wyszło, a po takiej niezręcznej sytuacji pewnie i przyjaźń by się skończyła.
@MadrzejszeNieWspomniec: tylko że ani w tą stronę nie idzie ani w tą, tak jak pisałem jakbym jej powiedział to z bardzo dużym prawdopodobieństwem nic by z tego nie wyszło, a z drugiej strony to weź się odkochaj...
@JohnShelby: to jej to powiedz i zakończ ten friendzone. Zamykasz się na realne relacje, bo wolisz poświęcać energię na laskę, która Cię nigdy nie zechce.
@allesisthelal: ale to nie do końca friendzone, ona ma mnie za dobrego przyjaciela i ja ją w sumie też z tym że ja też coś więcej do niej czuje. Głupotą byłoby tak teoretycznie bez powodu kończyć tą przyjaźń
@JohnShelby: no możesz - możesz jej zasugerować, że jesteś zainteresowany rozwojem tej znajomości, albo możesz powiedzieć arivederci i poszukać laski, która będzie odwzajemniać twoje uczucia.
@JohnShelby: zapytaj sam siebie, czy otwierasz się na inne możliwości relacji, czy wciąż czekasz na przełom z nią? Jeśli czekasz to jesteś w dupie i czas sobie ułożyć to w głowie. Elo
źródło: comment_1619929649MpRCA0O77AMT6XQ3DPcG4K.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/yzD-AEVKM3E
źródło: comment_16199353890L68zAtSQgbCan3Xm4fFWD.jpg
Pobierz@allesisthelal: No wiem, ale cóż ja mogę zrobić, no nic
@Jason_Stafford: Janusz najmocniej j---e przecież w januszexie