Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

że za każdym wpisem stoi człowiek z krwi i kości

@d1ck: pracownik który forsuje pewną tezę, oczywistą lub podprogową (dając info sprzed 2-3 lat).

Nie ma aż tak zapartych trolli.

• Odpowiedz
@d1ck: Poziom tego forum to dno, mam wrażenie, że ludzie tam napieprzają co im ślina na język przyniesie. Pomijając bankiera, podobnie jest na komentarzach pod różnymi newsami na portalach z wiadomościami. Ogólnie czytając tego tego typu rzeczy można naprawdę odnieść wrażenie, że jakaś część społeczeństwa jest tępa. Jakby popatrzeć na to szerzej, to myślę, że cały ten grajdołek ludzkości jest ciągnięty do góry przez garstkę wybitnych jednostek, następnie jest większa
  • Odpowiedz
@d1ck: Mi się wydaje ze trzeba mieć dystans bo ja np z baniakow aqt kleje niezła bekę, tego syfu giełdowego nie można brać na serio bo człowiek by się pooral :)
  • Odpowiedz
@d1ck: dla mnie gorsi są ludzie którzy tutaj naganiaja na jakieś nio czy inne cciv kompletnie nie rozumiejąc podstaw ekonomii, analizy fundamentalnej czy wyceny spółek.

"ale rozumiesz ze one będą same zmieniać baterie?" jako kluczowy argument przemawiający za wycena 20 razy wyższa niż wskazywałyby wskaźniki ekonomiczne xD

Bankier jest prosty, jeśli pojawią się dużo "trolli spadkowych" oznacza to albo że spółka to kompletny bankrut i ludzie mają z niej beke
  • Odpowiedz