Wpis z mikrobloga

@uwielbiam: ahhhhhh pamiętam jak w szkole nauczycielki muwią że k0biety częściej popełniają samobujstwo bo są bardziej wrażliwe
a kiedyś p0lonistka nazwała feministkę odważna kobietą xddd
  • Odpowiedz
@Aleutian_Vagabond: mam kochajaca zone, rodzine, brata, przyjaciela ITD XD dam sobie rade, dlugo swoja ciezka praca budowalem podwaliny pod to aby kiedys moc przejsc lekki kyzys i miec ludzi ktorzy mnie z niego ewentualnie wyciagna xD ale jak napisalem nie dostalem tego wszystkie za darmo
  • Odpowiedz
@uwielbiam: Ten obrazek jest bezsensowny w kwestii statystyki, ponieważ w Polsce jest taka sytuacja, że Polki popełniają stosunkowo dużo mniej samobójstw niż kobiety w innych krajach (30/40 miejsce w Europie i 115/183 na świecie) i porównanie tego nie mówi niczego (wskaźniki depresji, prób samobójczych, skutecznych samobójstw, przyczyny dla każdej z płci są różne i są bardzo zależne kulturowo/światopoglądowo/ od stylu życia - np. ryzyko samobójstwa zwiększa drastycznie choroba alkoholowa, a
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
potwierdzam, ciężko wyczuć ale jednak można było pomóc, no cóż parę osób wokół mnie już problemu nie przeoczy drugi raz, trzymaj się Adam , Jak tu nie pić xD
  • Odpowiedz
@Aleutian_Vagabond: @xhxhx: jak pomóc komuś z taką chorobą jak nie chce iść do specjalistów?
Mam ziomka, wydaje mi się że ma ten problem, ale do lekarzy nie pójdzie bo sądzi że tylko gorzej będzie i w papierach będzie miał nasrane. Boję się że kiedyś zrobi magika.
  • Odpowiedz
@xhxhx: dzięki. Martwię się o tego c---a że sam nie potrafię zasnąć czasami. Dobry człowiek, tylko jego dobroć ludzie często wykorzystali żeby mu d-----ć i teraz nie potrafi zaufać prawie nikomu.
  • Odpowiedz
@Bialkowoz: sorry za reply z opóźnieniem ale ja mam niby "nasrane w papierach" wiesz, i normalo moge wszystko. no chyba, że chce ziomal pracować w NASA to spoko, niech nie idzie. jak cos mam otwarty priv
  • Odpowiedz