Wpis z mikrobloga

Dziś wspominałem jak to "zapomniane" w 2019 roku 12$ "odnalazło się" jako 0.007785 #bitcoin warte ponad 400 baksów ( ͡$ ͜ʖ ͡$). Choć w moim serduszku zawsze najdroższy jest Bitcoin to uznałem, że te znalezione środki przeznaczę na shiciarskie eksperymenty. Chcę handlować tym w parach altcoin/BTC. Nie jestem zaprawiony w boju grzebania się w altcoinowym gównie dlatego chętnie przyjmę porady i uwagi.

Na początek jakoś dużo nie analizując zamieniłem BTC po równo na 4 large capy. Wybierając z tego co jest dostępne na giełdzie Poloniex. Święta trójca altcoinów: ETH, LTC, XMR. Do tego dorzuciłem EOS. Nic nie wiem o EOS, nie wiem czy to coś działa ani jakie marzenia sprzedaje. Wykres wyglądał poczciwie to wziąłem.
Nie wiem czy #ethereum #litecoin #monero #eos to dobry wybór. Później pomyślę. #kryptowaluty
Takim celem, który by mnie teraz zadowolił to zamienić te 0.007785 BTC na co najmniej 0.012 BTC (około +50%).

Na jakie altcoiny warto jeszcze obecnie zwrócić uwagę? Co ma potencjał na ostry hype w ciągu najbliższych 6 miesięcy? Naganiacie mnie, shillujcie. Wszystko wysłucham.

Jeśli będę coś więcej pisał o tym eksperymencie to będę tagował --> #12usd <--
public_html - Dziś wspominałem jak to "zapomniane" w 2019 roku 12$ "odnalazło się" ja...

źródło: comment_1619726701KO0YPuX85K43DqVVD0mDUD.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@public_html w 2017 roku w wakacje podarowałem znajomemu 0.01 BTC z okazji ślubu, wtedy to było coś około 150zł, ostatnio na górce przypomniałem mu o tym, on oczywiście zapomniał bo wiedział o co chodzi ale nie siedzi w krypto, wyszło na to że dałem mu tak jakby najwięcej w kopercie na wesele, na którym nawet nie byłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz