Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Nie pije alkoholu, nawet piwa, nie palę papierosów, ani nie biorę narkotyków i z pracy na magazynie stać mnie na wszystko. Mam PS4 i ps5. Rower elektryczny za 10k zł, telewizor za 9 kafli, pianino, teleskop, wypasiony komputer, nintendo stwitch, iPada pro z rysikiem i wiele innych fajnych gadżetów. Telefon też galaxy s20+
Mieszkam w wynajętym mieszkaniu z bratem.
A współpracownicy co tylko piwo i blant po robocie to jedyne na co ich stać to jakiś mały laptop.

A wy jak tam #narkotykizawszespoko ?
  • 21
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@magzynier: @Jakis_Leszek: jestę ( ͡ ͜ʖ ͡)
@eleganckichlopak: nie mam nic na raty, ale serio nudzą mi się te zabawki po jakimś czasie
@zmasowanyatak: żale się bo wszyscy dookoła #!$%@?ą hajs w narkotyki, ale by pojechać z kimś w jakieś ekipie w fajne miejsce np za granicę to nie bo nikogo nie stać.
Ja nawet nie wiem już na co mogę wydawać pieniądze,
@Tymariel: A jak Cię z robo wyjebio to co? Pod most? Ja nie pale, ale #!$%@? alko na masę i jaram blanta. Mam dwa auta, mieszkanie bez kredytu, trzy rowery. Tel służbowy, a resztę fajnych gadżetów które wymieniłeś mam w dupie. Zatem chlaj i ćpaj ale miej dobra robotę.
@Tymariel: jakbyś napisał że masz własne (kupione przez ciebie) mieszkanie to może byłby jakiś efekt wow, a tak to ¯\_(ツ)_/¯ podejrzewam że ci współpracownicy nie mają tych wszystkich rzeczy bo uznali to za zbędne pierdoły
@zmasowanyatak: żale się bo wszyscy dookoła #!$%@?ą hajs w narkotyki, ale by pojechać z kimś w jakieś ekipie w fajne miejsce np za granicę to nie bo nikogo nie stać.

@Tymariel: Why not both:D?

@magzynier: @Jakis_Leszek: jestę ( ͡ ͜ʖ ͡)

@Tymariel: Jeśli faktycznie jesteś to winszuję. Chociaż mam wrażenie, że próbujesz zagłuszyć swoje nieszczęście przedmiotami:) Chociaż mogę się mylić.

@Vigorowicz fajnie