Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Jakie słodycze najbardziej lubicie?

lubie-sernik +13
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Ateizm to określenie przekonania na jeden temat. Tylko i aż tyle.
@Przepoczwarzenie: poprawiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kubson93: Aby
i tak musisz przyjąć na wiarę jakąkolwiek koncepcję tego rozumienia.
@bigos555: zgadza się. ale większość koncepcji jest bardziej sensowna niż siwy dziadek siedzący w chmurach i pilnujący żebyś się nie masturbował
@forkbomb: "Sensowność" wynika tylko z tego, jakie przesłanki przyjmiesz na wiarę, na samym początku. Ktoś uwierzył w trochę inne i jego postrzeganie "sensowności" się zmienia.
@forkbomb: Czyli przyjęte na wiarę w przesłanki leżące u podstaw tego poglądu. Jeśli wiara jest w błędne przesłanki to i tak cała reszta jest równie bezwartosciowa
@iAmTS: o ile w nie uwierzysz. Jak chcesz udowodnić prawdziwość empirii? Empirycznie? U podłoża i tak będzie to wiara, bo nie udowodnisz, że jutro znowu wstanie słońce. Z resztą ludzie wierzący religijnie widzą "obserwowalne działanie" zgodnie z przesłankami w które wierzą.
Wiara jest naturalnym i koniecznym elementem zycia społecznego i wewnętrznego każdego człowieka, bez wyjątku.