Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +929
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
kapazgon +82
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Jak miałem 15 lat to myślałem, że dziewczynę znajdę w liceum. W gimnazjum tylko jeden chłopak miał. W liceum gdy inni zaczęli się parować a ja musiałem słuchać w szatni na wf o pierwszych seksach itd. to wciąż się łudziłem. Na studiach na pewno musi być lepiej.
Mając 20 lat korzystając jak tylko się dało z dobrodziejstw życia studenckiego to wciąż pozostałem sam.
Może więc w pracy pomyślałem. W wieku 25 idąc do poważnej pracy a nie dorywczej dla studenta wynik był wciąż ten sam.
Mając lat 30 już przestałem wierzyć. Zrozumiałem. Byłem i jestem, i pozostanę niestety sam przez łysienie androgenowe rozpoczęte jeszcze w szkole. Do tego 177cm...
Dziękuje wszystkim co nauczają blackpilla. Kawał dobrej roboty. Tak trzymajcie. Człowiek w końcu zrozumiał.
#przegryw #tfwnogf #blackpill #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6084239ddf02be000aefe7c9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Tak, to wszystko na pewno wina tego że jesteś średniego wzrostu.
Gdyby w Polszy było 185 to bylibyśmy najwyższym narodem na świecie.
Na ulicy to sobie mogą mieć. W domu nie mają.
179-180 + sneakersy na grubej podeszwie i masz ~183.
Ja miałem 16 typa w klasie w technikum. To ledwo połowa miała 180-187. JEDEN miał 193.
Pozostali 174-179. Dwóch nawet
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Nie da rady. Cieńkie, przerzedzone włosy z tyłu. Chyba, że robić z 5 przeszczepów...
@przegrywam_przez_miasto w kombinacji z łysiną to
Ale wymagania jakichś pustych lal to mało mnie obchodzą. Zawsze się znajdzie ktoś wyższy, bogatszy, ładniejszy.
Możesz mieć 190 ale pane Ci odbije np gościu 181 który zarabia 30k miesięcznie.
Mi tego nie musisz mówić bo w rodzinie mam przykład. Wujas 171 cm i jeszcze zakolak (xD)
Ale żonke ma 9/10 z bimbałami jak donice bo własny zakład meblowy robi swoje.
Jak Cie stać na Porsche Panamera to nie przeszkadza ile masz wzrostu, bo i tak same się pchają żeby śmietane spić z kija.