Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wants: no i dobra, ich problem. Co ty się na takie PCK robisz? Ktoś wsadza kasę z wlasnej nieprzymuszonej woli, a ty płaczesz, że ten ktoś jest łatwowiernym idiotą, bo się nakręcił kilkoma postami naganiaczy...
  • Odpowiedz
@wants: i to jest dokładnie dlaczego długo nie wierzyłem w krypto i nie wchodziłem w to mocniej. Głównie słyszałem o scamach itp, ciężko jest osobie nietechnicznej zrozumieć o co tu chodzi.

Przyszłość to projekty finansowe które dla końcowego użytkownika nie będa nawet wyglądały że mają coś związanego z krypto i będą pod spodem korzystać z czegoś takiego jak np https://anchorprotocol.com/ - 20% oprocentowanie na lokacie dolarowej.

Jedną z pierwszych integracji
  • Odpowiedz
@dnasstorm: bo ludzie dają collateral jako zastaw pod pożyczkę, a ten collateral jest potem stake'owany i dostaję ok ~30% zwrotu. Z tego potem 20% jest "oddawane" dla ludzi którzy mają lokaty.

Coś tu pisałem o ekosystemie #terra wcześniej ale widzę że na wykopie to tylko pierdyliardy % w ciągu tygodnia na scamach interesują ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)\

Ogólnie bardzo mocno polecam się zainteresować,
  • Odpowiedz
ja zarobię sobie 10k

@admx1: Czegos nie rozumiesz. N-------i, handel ludźmi to czysta wymiana, nikt nie traci. Natomiast jak ty i tysiące innych zarobi 10k to ktoś starci 10 milionów. I tu już rządy mogą wejść i powiedzieć, tak nie można, że ludzie tracą miliony, trzeba ten kryptoscam uregulować ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Blizz4rd: jest kilka kursów za free, można z nich już co nieco wyciągnąć i ewentualnie potem wbić do krypto krypty by obejrzeć te filmy które nas mocniej interesują.

Na dobrą sprawę wg mnie to zrozumienie całego procesu to jest podstawa, potem różne protokoły już działają podobnie.
  • Odpowiedz