Aktywne Wpisy
ev3r +7
Suma kwadratów długości przyprostokątnych trójkąta prostokątnego jest równa kwadratowi długościbprseciwprostokatnej

Lardor +2
Mam wrażenie, że hondy civic VI strasznie wybiło a jeszcze 7 lat temu to był dość popularny wóz dla początkującego tunera. Dziś mam wrażenie, że wozy które kupują 18 latkowie to seaty Ibizy i audi a3. Wracając do civica to mam obawy iż oryginalny egzemplarz może być białym krukiem jak opel calibra bez przeróbek. #motoryzacja #samochody #honda
źródło: temp_file3041407907107856875
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Przyszłość to projekty finansowe które dla końcowego użytkownika nie będa nawet wyglądały że mają coś związanego z krypto i będą pod spodem korzystać z czegoś takiego jak np https://anchorprotocol.com/ - 20% oprocentowanie na lokacie dolarowej.
Jedną z pierwszych integracji
Coś tu pisałem o ekosystemie #terra wcześniej ale widzę że na wykopie to tylko pierdyliardy % w ciągu tygodnia na scamach interesują ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)\
Ogólnie bardzo mocno polecam się zainteresować,
@admx1: Czegos nie rozumiesz. N-------i, handel ludźmi to czysta wymiana, nikt nie traci. Natomiast jak ty i tysiące innych zarobi 10k to ktoś starci 10 milionów. I tu już rządy mogą wejść i powiedzieć, tak nie można, że ludzie tracą miliony, trzeba ten kryptoscam uregulować ¯\_(ツ)_/¯
Na dobrą sprawę wg mnie to zrozumienie całego procesu to jest podstawa, potem różne protokoły już działają podobnie.