Aktywne Wpisy
Herbatakim +11
#hotelparadise Enemies to lovers? Oliwia tylko im przeszkadza, patrząc po samych zdjęciach
źródło: 8ab11a7e470227e6dfaf1d3c0da7d72a6eee28ea0ffa26f4bd65a211ba4fd522
Pobierz
Sleepypl +22
Jeśli dostanę 10 plusów to usuwam konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

#mecz #pilkanozna #superliga
6-Anglia
*3-Hiszpania
*3-Włoch
Komentarz usunięty przez autora
To jest właśnie nieszczęście obecnych rozgrywek, że najlepsi grają z ogórasami i na to odpowiedzią jest SuperLeague, chcesz sobie oglądać Bayern vs Partizan? To sobie obejrzysz Ligę mistrzów wprzyszłym sezonie bo takie mecze tam będą xD
Oczywiście to jest to co ja bym chciał. Wiem że
Nic dziwnego, że realowi i innym wielkim się to nie podoba, że muszą wiecznie dotować biedaków i nic dziwnego, że biedakom się nie podoba, że wielcy którzy ich do tej pory dotowali, chcą stworzyć własną ligę na innych
Legia i inne polskie kluby dostają po kilkanaście milionów Euro z transferów i co z nimi robią? Brawo- prezesi biorą sobie do własnej kieszeni, a do składu po sprzedaży piłkarzy za 5-6 mln E, kupują starych Słowaków za 200k.
No i wiem że kupują starych słowaków ale jednak mając 300 milionów to praktycznie nie da się pomylić xD Kogo byś nie kupił to jakiś tam skład
Zwykly skok na kase.
@GeWa: no tak, bo świat jest sprawiedliwy. Gdzie jest rekompensata dla mnie, że urodziłem się w Polsce a nie w USA, Francji czy Austrii?
@Bezimienny_Typ: mi się podoba, ponieważ jestem Polakiem i jako Polakowi podoba mi się jak ktoś się kłóci, ale samą ideę mam gdzieś