Aktywne Wpisy

SunnO +100
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
annlupin +14
poprosiłam żeby mie horrory polecili to przyszedł jeden z drugim i mie namawiają dramaty oglądać a ja za słaba psychicznie jestem na takie filmy o życiu prawdziwe ja sobie wolę potwory jakieś pooglądać dla relaksu

Myślę nad routerem, budżetowym, tak do 250 zł. Zależy mi głównie na QoS, które będzie na poziomie w tym sensie, że do jakiegoś IP w sieci lokalnej lub MAC mogę ustawić maksymalny wysył np. 1024kb/s, mniej więcej tak, jak było to w starych Tp-Link'ach tutaj bandwidth control > rules list > add new. Te niektóre Tp-Link'i są upośledzone, bo można ustawić, np. 65% łącza, 20% i 15% jako ostatni priorytet, następnie nadaje takie "priorytety" nadaje się urządzeniom, a suma "%" z priotytetów to musi być 100%, w niektórych było jeszcze śmieszniej bo można ustawić limit na cały router, czyli rozwliać każdemu w sieci łącze ( ͡° ʖ̯ ͡°). Szukałem czegoś, ale ciężko w tym budżecie, ale ciężko. Widziałem, że Asusy mają ciekawe QoS, ale są droższe.
Główne cechy:
-QoS taki dobry,
-wincyj ramu,
-dobry zasięg, bo obecny nie sięga dalej niż 2m, gdy sygnał przejdzie już przez ścianę o grubości 30cm.
To co szukałem:
Xiaomi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tp-Link ( ͡° ʖ̯ ͡°)
PrzykładQoS (bandwidth control > rules list > add new) (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jeśli ktoś posiada taki lub podobny Xiaomi, jak wyżej to czy można poprosić o screen z zakładki QoS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#router #siecikomputerowe #sieci #xiaomi #tplink #qos