Aktywne Wpisy
BozenaMal +42
mirko_anonim +290
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
#ciekawostki #kebab #jedzzwykopem
@Springfield: Ten sam który jest wpierdzielany w Azji na potęgę? No patrz, to ciekawe jakie wyniki w nauce osiągaliby bez tego palenia neuronów.
Raczej nie będę miał. Przypadkiem znalazłem to w Makro, ale może inne mirki...
Komentarz usunięty przez autora
Wszystko zgodnie z prawem, nawet ma podkreślone i pogrubione alergogenne składniki!!!!
przestancie kupowac gowno tylko sprobujcie czegos normalnego i zmienicie zdanie, nie jestem zadnym fanem parowek ale raz na jakis czas mozna zjesc cos takiego: https://tarczynski.pl/produkt/parowki-100-z-szynki - sklad: Mięso z szynki wieprzowej, sól, przyprawy,susz z aceroli (owoców Malpigii granatolistnej), aromaty naturalne.
w czym problem?