@SarahC: oczywiście że słyszałem, jest to jeden z wielu powodów dla których mimo pewnych niedociągnięć przy aktorach czy akcentach wolę grać po angielsku :P
@SarahC: co 20, zresztą burst tego samego typu co Barb, 80 energii i cooldown 20 sekund, poza tym jej burst zadaje cryo obrażenia co jest dobre do superconduct lub melt. E tez jest w porządku i właściwie pod ele skill dobierałem artefakty, wszystko na hp żeby tarcze mieć jak najmocniejszą.
@Tradey: na #!$%@? mi na healerze obrażenia ??? jeszcze w ramach #!$%@? leczenia na E to chyba nie tak ma działać że wszyscy robią dmg XD a shield na low lvl bez maxsowania schodzi na 2 hity imo nie mów mi że to tak pięknie se można wymaksować od razu, bo mam do #!$%@? 50xforst flowera żeby uzyskać 100 horast core bo tyle jest mi w sumie potrzebne jako materiał chociaż
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
to chyba nie tak ma działać że wszyscy robią dmg XD a shield na low lvl bez maxsowania schodzi na 2 hity
imo nie mów mi że to tak pięknie se można wymaksować od razu, bo mam do #!$%@? 50xforst flowera żeby uzyskać 100 horast core bo tyle jest mi w sumie potrzebne jako materiał
chociaż