Aktywne Wpisy
sunu459 +66
Mam taką nienawiść do ruskich że gdyby ode mnie to zależało to ten kraj byłby już dawno radioaktywną pustynią #ukraina
Julka z biura na jednym zakładzie się zesrała do mnie i na mnie doniosła że jestem niemiły. Szedłem sobie wczoraj spokojnie przez hale po coś do magazynku gdzie trzymamy materiały. Nagle widzę że julka prowadzi dwóch jakiś typków do bramy. Wracam z tej kanciapy, i widzę że ci się głowią czemu im brama nie działa, podchodzę do nich, a jakieś oskarki z vifonem na głowie( młode chłopaki) sprawdzają z julką wszystkie piloty
Tutaj pewnien człowiek -Mariusz P. chwali się co z nim robiła matka, i ogłasza, że to "skuteczny lek" na ADHD, tym samym oczywiście sugerując, że zaburzenie nie istnieje i łatwo je "wyleczyć" #!$%@?.
Wydaje mi się, że Facebook nie pozwala na promocję przemocy, zachęcam do zgłaszania boomerstwa, także w komentarzach.
Link do fb
#neuropa #4konserwy #psychologia #afera
Typ ma IQ z zakresu 80-90 więc nie ma się co pochylać nad jego wysrywami. Inteligentniejsi będą wiedzieć, żeby traktować go z przymrużeniem oka. A jemu podobna klientela może faktycznie musi dostać #!$%@?, żeby zacząć kontaktować.
Komentarz usunięty przez autora
@dioxyna: skoro temat jest z 2009 roku, to mam ci znaleźć z 2021? ogarnij się.
O tym, że wyszedł na ludzi też za bardzo nie można powiedzieć bo już siedział w więzieniu. No chyba, że później by się podzielił wiedzą, że teraz widzi jaki to był wielki błąd ale jak widać jego zdaniem przemoc jest ok xD