Wpis z mikrobloga

Nie wiem, kiedy do niektórych ludzi dotrze, że promowanie przemocy wobec dzieci (w dodatku zaburzonych ADHD) to nie najlepszy pomysł. Obojętnie, czy to robimy w gronie znajomych, czy publicznie.
Tutaj pewnien człowiek -Mariusz P. chwali się co z nim robiła matka, i ogłasza, że to "skuteczny lek" na ADHD, tym samym oczywiście sugerując, że zaburzenie nie istnieje i łatwo je "wyleczyć" #!$%@?.
Wydaje mi się, że Facebook nie pozwala na promocję przemocy, zachęcam do zgłaszania boomerstwa, także w komentarzach.
Link do fb
#neuropa #4konserwy #psychologia #afera
Pobierz
źródło: comment_1618555866Pm3H412L3DRcwc6H4Z2Ia4.jpg
  • 94
@jagodowy_krol: Wypowiedź którą sprzedajesz jako "twórca ADHD mówi że to kłamstwo i adhd nie ma" mówił że adhd jest diagnozowane zbyt szybko bez odpowiedniego wywiadu i rozpoznania gdyż lekarzowi o wiele łatwiej i szybciej jest po prostu nafaszerować dzieciaka tabletkami i mieć wszystko w dupie. Pod tym względem jest fikcyjne że wiele przypadków to błędna diagnoza przez lenistwo diagnozującego.
@dioxyna zwykły debil. Jeśli wyszedł na ludzi to mimo tego, że był prany w dzieciństwie a nie dzięki temu.

O tym, że wyszedł na ludzi też za bardzo nie można powiedzieć bo już siedział w więzieniu. No chyba, że później by się podzielił wiedzą, że teraz widzi jaki to był wielki błąd ale jak widać jego zdaniem przemoc jest ok xD
@regal20: to prawda, to jest nieuświadomiony syndrom sztokholmski, mam nadzieję, że przeczyta odpowiedzi na FB i choć trochę zrozumie, bo przez takie promocje przemocy wywołuje w niektórych tylko efekt potwierdzenia, a dzieci cierpią