Aktywne Wpisy
Fortyk +151
Kinda +135
Zobaczyłem z okna pana leżącego na ulicy który potrzebował pomocy. Wciągnąłem go dalej od ulicy na trawe, pozycja boczna, telefon na 112 i właśnie panowie go zabierają. Kierowcy mieli w dupie że coś leży na asfalcie i tylko omijali. Pewnie pijany i skończy w najdroższym hotelu w mieście ale lepiej tak niż gdyby coś go przejechało.
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #rozowepaski
no chyba nie xD
No ale kuźwa jest PIĘKNA (╯︵╰,)
Nie to piękne co piękne, a co się komu podoba. To że większości ludziom nie podobają się otyli to nie znaczy, że nie znajdą się wyjątki.
@chomiczek_123: Ktokolwiek wmawia otyłym osobom, że są piękne i nie muszą nic z tym robić - powinien opłacać ich leczenie i lekarzy do których dostęp ograniczają chodząc co chwilę do różnych lekarzy bo mają po kilka - kilkanaście chorób.
-nigdy więcej nie mow że nie jestem wystarczająco piękna!
-ale to ty dzwonisz...
-NARA!
Nikt nie wmawia otyłym że są piękni. Niektórym naprawdę podobają się grube osoby, takie preferencje. Nic z tym nie zrobisz.
A poza tym to zajebiście pokazujesz szacunek poprzez stygmatyzowanie tej babki ze zdjęcia.
Powtórzę jeszcze raz: nie to piękne co piękne, a co się komu podoba ;)
A
@Wodowy11: one jeszcze nie wiedzą, że same na siebie bata kręcą xd Ale tak to już jest z pannami. Gwarantuję ci, że tylko to gadają a wewnętrz są #!$%@? psychicznie. "Pięknie kochana", "ślicznie wyglądasz skarbie", "wszystkie jesteśmy piękne" jak gadają między sobą, ale wewnątrz żadna
@chomiczek_123: no jak nie? a pani MArtyna? ( ͡º ͜ʖ͡º)