Wpis z mikrobloga

@Wodowy11: Ta na pewno jest piękna ( ͡º ͜ʖ͡º) Pięknie otłuszczone narządy wewnętrzne, piękna miażdżyca, cudowne zwyrodnienie stawów, przepiękne problemy z ciśnieniem, ubogacające zaburzenia hormonalne. No i te zwały tłuszczu świadczące o tym, że nie dba o zdrowie, zaniedbuje się i jest leniwa :D

No ale kuźwa jest PIĘKNA (,)

Pobierz PanBulibu - @Wodowy11: Ta na pewno jest piękna ( ͡º ͜ʖ͡º) Pięknie otłuszczone narządy...
źródło: comment_16184697257uNd5grUna0FKs8XAnT2t8.jpg
@PanBulibu: Przeczytałam i przez cały czas ci tłumaczę, że to nie zawsze jest tak że WMAWIA się grubym że są piękni, ponieważ są na świecie tacy ludzie, których jara tłuszcz i na serio podoba im się otyła osoba.

A poza tym to zajebiście pokazujesz szacunek poprzez stygmatyzowanie tej babki ze zdjęcia.
@revente: Ale ja całkowicie nie mówię o tej kwestii. @PanBulibu zarzucił, że najgrubsza babka z tego zdjęcia na pewno nie jest piękna. A ja mówię, że na pewno znajdzie się jakiś feeders któremu ta babka będzie się podobać i z czystym sumieniem i pełną szczerością będzie mówił, że jest piękna. Więc dla kogoś będzie wystarczająco piękna.
Powtórzę jeszcze raz: nie to piękne co piękne, a co się komu podoba ;)

A
@Wodowy11 tutaj należy zrobić kanapkę: "wszystkie są piękne, według mojego gustu są #!$%@? jak nieszczęście, dobrze że żyją w zgodzie ze sobą, dobrze dla nich" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale jak przecież dziadek, wujek Waldek i tata mówili że tylko polki są najpiękniejsze i mają najwięcej witaminy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Wodowy11: one jeszcze nie wiedzą, że same na siebie bata kręcą xd Ale tak to już jest z pannami. Gwarantuję ci, że tylko to gadają a wewnętrz są #!$%@? psychicznie. "Pięknie kochana", "ślicznie wyglądasz skarbie", "wszystkie jesteśmy piękne" jak gadają między sobą, ale wewnątrz żadna
@MangoZjem: Możesz być jedynie wystarczająco piękna dla swojej babci. Co nie zmienia faktu, że zdanie jest prawdą. Poza tym cały czas próbuję wam tłumaczyć, że nikt wmawia otyłym że są piękni, ponieważ to wcale nie musi być wmawianie - ta osoba na prawdę może tak uważać. Martyna na prawdę może uważać, że ta baba ze zdjęcia jest na swój sposób piękna. Może to 'nikt' jest tutaj nad wyraz, ale chyba da