Aktywne Wpisy

vieniasn +10
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

-mieć osobę, która cię w tym wszystkim pokieruje, zachęci cię do leczenia.
I zazwyczaj gdy spełniasz jeden z tych warunków to nie spełniasz drugiego.
Dla mnie depresją jest jak okop, z którego nie da się samodzielnie wyjść, ktoś ci musi podać rękę. Tylko o wiele łatwiej będzie Ci, jak ktoś cię znajdzie i poda rękę, niż jakbyś miał przebiec na drugi koniec okopu, 300 km stąd, żebyś miał
Komentarz usunięty przez autora
Owszem, na pewno łatwiej pokonać chorobę z wsparciem kogoś bliskiego, na pewno działania takiej osoby mogą „popchnąć” aby skorzystać ze specjalisty, ale bez takich osób w swoim otoczeniu też musimy sobie radzić.
Ponadto spójrz - leczenie depresji też trwa jakiś czas. Co, jak bliska nam osoba nie wytrzyma owej sytuacji? Tu z autopsji, mając do czynienia z moim ex w pewnym
I to tez mówię z autopsji - miałam stany depresyjne pare lat temu, rozstałam się wtedy z innym partnerem,