Aktywne Wpisy

njdnsjdnjs +81
zaczelam ogladac serial i za #!$%@? nie wiem kto jest kim ale niestety nie ogladam z zadnym chlopem zebym mogla co chwile o cos pytac

wfyokyga +31
Ale faza ja #!$%@?
źródło: temp_file4751213626154030800
Pobierz

Dziwić się, że takie jest pojęcie o depresji w tym kraju, a jeszcze jeśli kobiety mają takie podejście do mężczyzn i traktują depresję jak "katarek" to ja nie mam pytań.
Oczywiście jakby sytuacja była odwrócona to przecież byłoby to niewybaczalne.
Baba porównuje gościa do Leonidasa z 300 (i generalnie archetyp faceta)
No, ale gdyby facet mówił, że laska ma być taką kobietą jak powiedzmy Sarah Jessica Parker w SITC no to kuuuuuuuuuuurła, ale byłby skrzek i "bodyshaming przecież!".
Ja #!$%@?ę co to ma być.
**"Pod płaszczykiem przedstawienia historii «pani Doroty i jej męża Rafała», dziennikarka Onetu [*aktywistka Onetu - przyp. NZG] napisała być może najobrzydliwszy tekst, jaki przeczytam w tym roku. I nie bez powodu umieszczono go w dziale «Kobieta Onet»."**
Tutaj całość: https://kobieta.onet.pl/depresja-u-mezczyzny-maskowana-alkoholem-i-agresja-koronawirus-polska/v5v0h7q?fbclid=IwAR319w_KARms4HUyP1e9z4ZTInLxhO43ucN5gkEZQyU-h9yaH8TCjCmn8ZU
#depresja #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zdrowie #przegryw
źródło: comment_1618398500BFviBsEOXOcx0a0drhRzpU.jpg
PobierzZ FP Onetu wynika, że dopiero jak w komentarzach pojawiło się niezadowolenie to jeszcze zedytowali artykuł i dodali to:
źródło: comment_1618412251hzo0svjjauCQxVGtRYKP14.jpg
PobierzNo nie wiem, może dlatego, że jesteście? ¯\_(ツ)_/¯
Więc mam nadzieję, że to jednak trolling, który jutro będzie zmasakrowany również na głównej Onetu ¯\_(ツ)_/¯
@pansterydziasz: ciekawi mnie czy w takiej sytuacji bohaterowie filmu Sekielskiego mogliby jakis pozew wystosowac, wtedy wielka pani redaktor co ten wysryw wyprodukowala obsra sie na mietowo
@eternit_nie_wybacza: kaszojada i kredyt maja ( ͡
@Adexi: Ale żeby podjąć taką decyzję i się przyznać do depresji, trzeba mieć od nich wsparcie i nie bać się że źle, bez współczucia zareagują.