Wpis z mikrobloga

@RoyalWolf: jeżeli chodzi o samo zdarzenie to prawda (jest na youtube chyba dalej), a czy chłopak jest niepełnosprawny to nie wiem, oni tam często swoje filmy ustawiają, chociaż tam widziałem, że ktoś z jakiegoś ośrodka dla takich osób potwierdził, że u nich przebywa/przebywał więc to też się pewnie zgadza
  • Odpowiedz
@RoyalWolf: to prawda, ten kamerzysta to najbardziej szkodliwa osoba na yt moim zdaniem. oni literalnie robią pranki, ze mają hiva, ze popelniają samobojstwo. i to nie jest tak, ze maja pelno lapek w dol, tylko oni sa naprawde popularni wsrod dzieci XD
  • Odpowiedz
@kaborecik: Od samego początku tych "prawdziwych" patostreamów mówiłem, że wyczyny magicali czy innych bystrzaków nie są tak szkodliwe, jak ludzi pokroju tego dzieciaka.

"Prawdziwe" patusy są z góry znani jako ci źli i ktoś, kto to ogląda wie, że nie należy się tak zachowywać. A jeżeli ktoś zamierza wchodzić w cug i oglądał pijanego rafatusa to bądźmy poważni - nie transmisja internetowa jest tego powodem. Podobnie jak to, że granie
  • Odpowiedz
tak jak spojrzalam na tagi, to w sumie dziwi mnie to, ze wardęga nie poruszył jego tematu. sylwek znany jest z komentowania dram i tego co się dzieje, więc zamiast nagrać film o szkodliwosci wawrzyna, to woli nagrywac kolejny film o wersow XD
  • Odpowiedz
@kaborecik: Teraz tak mówi, bo jej manager powiedział, że firmy reklamowe lepiej to przyjmą. Bez tego pierwotnego filmu siedziałaby w gównopracy za minimalną teraz, myślisz, że naprawdę uważa, że to było głupie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kaborecik: robi krzywde młodym Julkom które teraz myślą, że wystarczy possać czarną knagę i pochwalić się tym w necie żeby być znamym, lubianym, mieć bańkę na insta i nowego mercedesa. A te Julki też kiedyś się rozmnożą i urodzą jeszcze głupsze dzieci.
  • Odpowiedz
  • 15
Ja sie ciągle dziwie, ze ten typ jeszcze nie zleciał z rowerka. Ale co sie dziwic, jak laska od temu obciagalam, temu dałam teraz jest jedną ze slynniejszych influencerek i klepie niezłą kase XD

@mietek123456 K---a, nawet nie wiem jak do tego podejść xD Żeby zrównać mówienie o uprawianiu seksu z wykorzystaniem osób niepełnosprawnych, to trzeba mień rozum z innej galaktyki xD

Fajne wzorce ma dzisiejsza młodzież xd

Powiedziało każde starsze
  • Odpowiedz