Wpis z mikrobloga

Jezu jaki ten łysy z motobandy to bajkopisarz XD

Patrzcie to lipiec 2017
Filmik
7:30 - opowiada jak chciał zrobić stoppie 'deszcz z naprzeciwka, zrobię ostatnie stoppie i jadę do domu, motocykl zaczął się przechylać - wyciągnąlem nogę i uratowałem sytuację'

a teraz filmik z sierpnia 2017
Filmik
9:35 - 'chciałem zrobić ostatnie stoppie i jechać do domu, zaczęło padać z naprzeciwka, motocykl zaczął się przechylać - puściłem hamulec i uratowałem sytuację' xD

nawet nie chce mi się nic dodawać do tych dwóch cytatów bo to jest absurd co on wymyśla, patrzcie zresztą jak go kinol swędzi jak te brednie opowiada XD pytanie po co?

No chyba że faktycznie miał dwie identyczne sytuacje z identycznie zacinającym deszczem identycznie mu się motocykl przechylił ale zakończenie nasz mistrz miał inne ( ͡° ͜ʖ ͡°) na pewno.

#motocykle #wtf #oszukujo #motobanda #motomirko
WolfSky - Jezu jaki ten łysy z motobandy to bajkopisarz XD 

Patrzcie to lipiec 2017 ...

źródło: comment_1618327168yrcJTD2qlfBDuwP1624hh1.jpg

Pobierz
  • 37
STO DUDZIESTKO PIONTKO CHINSKA ZONTEZ MYDLI MYDLI

@Afera_zbozowa: dodałbym jeszcze
TRZYSTA DZIESIĘC CE CE W ZUPEŁNOŚCI WYSTARCZA DO WSZELKICH PODRÓŻY I SPRAWNEGO WYPRZEDZANIA

i inne bajery byleby się hajs zgadzał, a później utrata 30% wartości motocykla w pół roku xD
@WolfSky: ale czy odpuszczenie hamulca i podparcie nogą się wyklucza? Bo obejrzałem oba fragmenty i w sumie o deszczu jest powiedziane identycznie. Przechył motocykla też się zgadza. Brzmi to trochę tak jakby w drugim fragmencie pominął nogę. W obu przypadkach odpuszczenie hamulca wydaje się naturalną sytuacją. Brzmi to tak, że za drugim razem pominął po prostu nogę.
@Taboo: w 1 mówi że wyłącznie noga uratowała sytuacje, opowiada jak się odbiło i się na tym skupia.

W drugiej mówi że sytuacje uratowało puszczenie hamulca o nodze nawet nie wspomina.
@WolfSky: Ale czy jedno drugie wyklucza? Gdyby postawił nogę na asfalcie (a przy tej prędkości mówił, że odbiła) to bez odpuszczenia hamulca i tak by położył motocykl. Zwłaszcza, że mówił o stoppie, a tego raczej z ABS nie zrobi. Moim zdaniem w jednym i drugim przypadku bez odpuszczenia hamulca by tego nie wyprowadził. Sposób przedstawienia tej historii jest rożny ale tak czy siak jedno nie wyklucza drugiego.