Aktywne Wpisy
tylko_pytam +84
Wytłumaczcie mi coś. Blok z tamtego roku w jednej z centralnych dzielnicy miasta, gdzie 15k za metr. Wynajem pewnie pod 4k. I u prawie wszystkich sąsiadów na piętrze buty wystawione na korytarz. To jest jakaś nowa moda? Dla mnie to wieśniactwo. U was też tak ludzie robią? Przecież każde mieszkanie ma tam przedpokój. A może to coś specyficznego dla #wroclaw ?
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
Atypical +1062
Mirki co się xD
Wystawiłem rower spalinowy na sprzedaż za jakieś 2000zł i od 7 rano ktoś wydzwaniał z jednego numeru a po godzinie 8 dostałem z drugiego taką wiadomość jak na screenie.
Gość zrobił mi dzień z samego rana tą wiadomością, a przypieczętował swoim zdjęciem XD No cóż, trzeba podnieść cenę tego roweru.
Jeśli jesteś tutaj (a sądzę że jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)), to pozdrawiam Cię
Wystawiłem rower spalinowy na sprzedaż za jakieś 2000zł i od 7 rano ktoś wydzwaniał z jednego numeru a po godzinie 8 dostałem z drugiego taką wiadomość jak na screenie.
Gość zrobił mi dzień z samego rana tą wiadomością, a przypieczętował swoim zdjęciem XD No cóż, trzeba podnieść cenę tego roweru.
Jeśli jesteś tutaj (a sądzę że jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)), to pozdrawiam Cię
Patrzcie to lipiec 2017
Filmik
7:30 - opowiada jak chciał zrobić stoppie 'deszcz z naprzeciwka, zrobię ostatnie stoppie i jadę do domu, motocykl zaczął się przechylać - wyciągnąlem nogę i uratowałem sytuację'
a teraz filmik z sierpnia 2017
Filmik
9:35 - 'chciałem zrobić ostatnie stoppie i jechać do domu, zaczęło padać z naprzeciwka, motocykl zaczął się przechylać - puściłem hamulec i uratowałem sytuację' xD
nawet nie chce mi się nic dodawać do tych dwóch cytatów bo to jest absurd co on wymyśla, patrzcie zresztą jak go kinol swędzi jak te brednie opowiada XD pytanie po co?
No chyba że faktycznie miał dwie identyczne sytuacje z identycznie zacinającym deszczem identycznie mu się motocykl przechylił ale zakończenie nasz mistrz miał inne ( ͡° ͜ʖ ͡°) na pewno.
#motocykle #wtf #oszukujo #motobanda #motomirko
@PodniebnyMurzyn: Stary był lepszy dla oka i już po części rozpoznawalny przynajmniej pod tym tagiem.
@PodniebnyMurzyn: Ten jest kiepski. Taki smutno agresywny. Pasuje dla tych dziwnych ludzi z pod tagu przegryw a nie do Ciebie.
@PodniebnyMurzyn: Ten mi bardziej do ciebie pasuje.
@apee: Przecież łysy tam jest szefem.
@watashi_L: Łysy kiedyś wspominał że ich drogi się rozeszły no ten w okularach miał inne priorytety.
@WolfSky: jest na tinderze, tam spróbuj szczęścia ;)
@Afera_zbozowa: dodałbym jeszcze
TRZYSTA DZIESIĘC CE CE W ZUPEŁNOŚCI WYSTARCZA DO WSZELKICH PODRÓŻY I SPRAWNEGO WYPRZEDZANIA
i inne bajery byleby się hajs zgadzał, a później utrata 30% wartości motocykla w pół roku xD
W drugiej mówi że sytuacje uratowało puszczenie hamulca o nodze nawet nie wspomina.