Aktywne Wpisy
Lotmanek 0
Takie zmiany na skórze, co to może być? Ospa? Około 10 takich swędzących bomblów, tylko na nogach i na d00pie, pomocy
#zdrowie #dermatologia #pytanie #skora
#zdrowie #dermatologia #pytanie #skora
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Cena ponad 60pln dziennie, realnie koszt zrobienia tego wyliczyłem na ok 12pln i 6min czasu nie licząc obiadu, chociaż może być taniej, bo kupują produkty hurtowo.
#cateringdietetyczny #dieta #dietapudelkowa
Ugotuje cały gar jednego dnia na cały tydzień i czasowo będzie do przodu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Już nie wspominając o twojej ignorancji, która nie pozwala ci zauważyć że trzeba zapłacić przykładowo pensje dostawcy żeby podstawił ci żarcie z cateringu pod drzwi.
Komentarz usunięty przez autora
Do wszystkich którzy zaczną mi wytykać błędy w obliczeniach: to tylko 'z grubsza' przykład, nie mam zamiaru tracić czasu na wyliczenia. Niech kto inny sobie liczy, jak go to obchodzi
@szkorbutny: kalorycznosc w tych gownocateringach za 60zl polega na tym, ze jeden dostanie wiecej oliwy z oliwek i klusek a drugi mniej:D W jakies bajki wierzysz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak czytam te wasze wysrywy to maluję mi się wasz obraz polaczka z czerwoną zapijaczoną pełną w pianie gębą. Treść opa nie ma na celu osrania cateringu tylko zwrócenie uwagi, że tego typu żarcie w żaden sposób nie będzie wymyślne. Ma zwrócić uwagę, że ta "oszczędność czasu" to zaledwie 10 minut.