Aktywne Wpisy
Sigfried +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +275
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
#blackpill #przegryw #zwiazki #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks
Po prostu dla mężczyzny ściana = brak związku
Dla kobiety ściana = brak związku albo bolcowania z chadem
Kobieta po 30 ma ścianę ale żeby zatuszować to Ze ona istnieje nagle zaczyna jej pasować ten Zbyszek albo Andrzej zamiast dendroliniego deweloperskiego i tłumaczy to miłością
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mariusz_Drugi: giga cope. Pomarszczona morda i zakola niezła mi wartość xD
@Jackdanielov: LDAR-ujesz 10 lat w piwnicy czyli tak naprawdę starzejesz się jak wino i nabierasz wartości xD
@AbZu_Raymond: powszechna inwigilacja zniechęci do przemocy. będą cope'ować grając w gierki w piwnicy a na końcu magik
Będziesz #!$%@? na czada i księżniczkę. Przegryw pójdą do prac tych najcięższych a kobiety i czady będą pełniły rolę reprezentacyjna
Zwiększona ilość samobójstw i chodzących #!$%@?, zgorzkniałych facetów w Twoim otoczeniu, to jedyny punkt, który się spełni
@AbZu_Raymond: mi gierki zbrzydły już na 21 lvl. Teraz kołpuje tylko czytaniem i słuchaniem różnych rzeczy. Bez tego kompletnie obumrę
@hans211: Mój znajomy zapeklował pierwszy raz na ok 25 lv i od tego czasu już ze trzy miał co najmniej