Wpis z mikrobloga

Życzę każdemu kto jedzie po auto żeby spotkało go to co mnie. Auto od osoby prywatnej. Stan na OtoMoto zgodny z rzeczywistym. Mogłem je oglądać ile chciałem. Mogłem je sprawdzać ile chciałem. Mogłem pojechać zweryfikować gdzie chciałem. Na koniec kulturalnie podpisanie umowy z właścicielem przy kawie u niego w domu. Cieszę się bo w końcu mam porządne auto z dobrym wyposazeniem. Po przesiadce z fiata spora różnica. #chwalesie #motoryzacja #renault #pokazauto
patataj_konik - Życzę każdemu kto jedzie po auto żeby spotkało go to co mnie. Auto od...

źródło: comment_16181533419KMyzZkQR3Rx2gPydSnwCb.jpg

Pobierz
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patataj_konik najprzyjemniejsze auto jakie miałem do tej pory w Polsce (a miałem ich kilka) to była Laguna 3 coupe z 2.0tb, jak sprzedawałem na odległość rozbitą to pytałem czy może nagrać film, jakieś zdjecia, a gościo ee tam orzyhade obejrzę. Chłop dymał 300km obejrzeć rozbite auto, dogadaliśmy się przez telefon i na drugi dzień przyjechał laweta, więc 1200 km zrobił po rozbitka. No ale samochód ogólnie miał poniżej 60k przebiegu i
  • Odpowiedz
@patataj_konik: ja dla szwagra poszedłem oglądać Subaru. Akurat sprzedający mieszkał niemalże po drugiej stronie ulicy. Pełna kultura, jazda próbna bez ograniczania, komentowania. Jedynie opowieści właściciela co i jak. Wróciliśmy, zaparkowaliśmy i jeszcze dał mi się drugim Subaru przejechać jak zobaczył moją dziecięcą radość :D

Od siebie życzę Wam znalezienia porządnego mechanika. Ja chyba w końcu, po trzech latach, znalazłem :)
  • Odpowiedz
@patataj_konik: Kurde ja to mam tak zawsze gdy swoje sprzedaje. Rób pan co chcesz, wybieraj sobie warsztat gdzie chcesz, do zrobienia jest nic albo to i to. Zapraszam na kawę i podpisanie umowy. Takie rzeczy wynosi się z domu :)
  • Odpowiedz
@patataj_konik: 10 dni temu minęło 10 lat jak kupiłem swoje renault megane. Jestem bardzo zadowolony, śmiga aż miło i jest bezawaryjne. 1.5 DCI miało się tak psuć i zacierać, ale odpukać jeszcze do silnika ani razu nie musiałem zaglądać. Tobie też życze takich przygód z marką renault jakie sam przechodzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz