Aktywne Wpisy

mroz3 +263
Piątek, 10 kwietnia, zmarł Jacek Magiera, asystent selekcjonera reprezentacji Polski i były trener Śląska Wrocław. Miał 49 lat.
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
źródło: 669195099_1561724609295691_3499101467569123417_n
Pobierz
deafpool +336

Komentarz usunięty przez autora
I serio, jest bardzo bardzo podobny - w młodości wyglądali niemal identycznie.
Tak, wielu przegrywów jest chorych psychicznie (np. na depresję) i korzysta z usług psychiatry, ale co do ma w ogóle do rzeczy?
Negowanie istnienia SMV, co jest poparte wachlarzem badań, stawia cię w szeregu z takimi szurami jak antyszczepionkowcy czy płaskoziemcy.
I na koniec klasyka normictwa - dowód anegdotyczny z brzydkim kolegą, który rwie loszki bo poszedł do fryzjera i jest pewny siebie.
Podpowiem ci: na nic. To twój gadzi mózg nie może pogodzić się z sytuacją, że ktoś w naturalny sposób może być tak brzydki, bo zaburza to twoją bluepillową wizję świata, gdzie każdy jest kowalem swojego losu. Straszny cope.
Świat, w którym masy brzydkich facetów mają atrakcyjne kobiety to jakiś twój mokry bluepillowy sen. Widać, że mocno się tego trzymasz, więc coś musi być na
@KorwinizacjaPrzelyku: nawet niech Ci będzie XD nie poznałem nigdy w życiu żadnego faceta który jest brzydszy niż przemcel (i nie był na nic chory). Przemcel to jest ekstremum który się zdarza raz na 100 000 facetów (IDZD)
Popełniasz klasyczny, popularny na wypoku błąd przeżywalności. Nie spotkałeś takich brzydkich facetów, bo twoją próbką badawczą są twoi znajomi, a jest to próbka wyjątkowo niereprezentatywna. Brzydcy faceci przez swój brak atrakcyjności są wycofani z życia. To tak jakbyś powiedział, że mało się widzi na ulicach ludzi ciężko niepełnosprawnych, co daje wniosek że jest ich mało xD Po prostu
Jakie dyrdymały, skoro nawet na takich n0rmickich memaxh są nieatrakcyjni faceci, czyli mamy rację??
@KorwinizacjaPrzelyku
OK, czyli siedzenie na tagu przegryw i wmawianie nam swoich przekonań to jakiś twój sposób na spędzanie wolnego czasu. No jak tam sobie chcesz, w sumie nie moja sprawa. Ale idąc twoim tokiem rozumowania: wśród moich
@KorwinizacjaPrzelyku: nie siedzę na tagu przegryw, akurat ten post wyskoczył mi w gorących. Czasem (bardzo rzadko) wchodzę jednak na ten tag, bo generalnie jestem człowiekiem interesującym się światem i różnymi zjawiskami - zwłaszcza tymi dziwnymi.
@KorwinizacjaPrzelyku: spędzam dużo czasu w internecie, bo jestem do tego przyzwyczajony. Oba światy (realny