Wpis z mikrobloga

Jezu też to pamiętam ^^ Nie wiem czy to cały czas była jedna osoba, ale na innych stronach też to widziałem. Często były tam takie stulejarskie teksty typu:"WEGETARIANKI LUBIĄ NASIONKA" itp. Sam jestem wegetarianinem, ale jakbym miał być kojarzony z takimi ludźmi to bym się wyparł jak Piotr Jezusa ^^
  • Odpowiedz
Wcale sie nie dziwie, ze dolaczyl do uniwersum. To strasznie dziwny typ, a wszystkich tego typu szkolna sciaga jak magnes.

@browarosss12: On był jego częścią w formie pierwotnej, już w zasadzie zanim ono powstało. Więc nie tyle dołączył co wrócił. Poza tym te pozostałe postacie są jeszcze bardziej odklejone jak Sendecki czy chociażby piroman. Nie zdziwię się jak się jeszcze pojawią.
  • Odpowiedz
@outbreak: Ciekawe,czy powrocil na szkolna zeby wypromowac te swoje gownopoglady wegetarianskie wsrod mlodziezy, on jest tak zafiksowany (a przynajmniej byl na ich punkcie) ze to moze taka proba wyplyniecia na wierzch, zeby stac sie potem satelita sledzonym jak pato czy menel, mimo, ze wcale na szkolna nie zagladaja. nie zdziwilbym sie, jak w jego psychicznym umysle taki pomysl zakielkowal.
  • Odpowiedz