Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek VC zdecydowanie, jezeli gta VI nie będzie osadzone w VC to Rockstar może ssać jaja.

San Andreas niestety nie urzekło mnie, klimat był mdły, i mam wrażenie że kolory i kontrast w grze były tak wyblakłe że szkoda gadać.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: z tego co pamietam wyszły w niedługim czasie po sobie i dużo więcej frajdy było z San Andreas a dopiero potem te pseudo nostalgiczne soundtracki wciskane na YT robiły z GTA VC niewiadomo co. Owszem klimacik lat 80 które były nam w Polsce pokazywane w serialach w latach 90, ale możliwości, frajda, wielki świat to było w San Andreas. A i bohater który był młodym gnojkiem tez bardziej się
  • Odpowiedz
  • 0
@Mega_Smieszek GTA vc. Kiedyś na hyper tv puszczali gameplaye z podkładem muzycznym. Miałem z 12 lat jak to zobaczyłem. Gdy zdobyłem tę grę to się prawie zesrałem pod siebie ze szczęścia.
  • Odpowiedz
SA bo w Vice City praktycznie nie grałem

@Kagan: ja p------ę. Ale to pewnie gnój jeszcze jesteś. Nawiązań do filmów byś nie skumał. Fabuła by wydawała Ci się dziwna, niespójna, może nawet nieprzemyślana, że aż nie wiadomo w końcu ocb.
Ale zaraz po GTA2, najlepsze jest VC.
  • Odpowiedz