Aktywne Wpisy
mickpl +117
Nie wierzę, że Donatan zgromadził 180 mieszkań. Gość jest takim pozerem, że ja nie XD To raz. A dwa, że od razu kojarzy mi się jego "diamentowa płyta" zdobyta w ten sposób, że chyba dodawano ją do skarpetek czy coś takiego. W każdym razie tede jej nie uznał i oddał swoją "nagrodę" randomowi z publiczności.
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
N331 +104
https://vfat.tools/harmony/mochi/ - farma na harmony one
https://vfat.tools/bsc/mochi/ - farma na bsc
przykladowe moje wyniki z jednej z farm:
[bscBNB]-[bscMOCHI] Uni LP [+] [-] [<=>] Price: $13.06 TVL: $278,122.08
bscBNB Price: $320.32
bscMOCHI Price: $0.13
Staked: 21266.8382 MOCHI-LP ($277,668.44)
hMOCHI Per Week: 685440.00 ($95,298.92)
APR: Day 4.90% Week 34.32% Year 1784.70%
You are staking 118.54 [bscBNB]-[bscMOCHI] Uni LP ($1,547.65), 0.56% of the pool.
Estimated hMOCHI earnings: Day 545.78 ($75.88) Week 3820.47 ($531.17) Year 198664.53 ($27,620.97)
Your LP tokens comprise of 2.4158 bscBNB + 5878.7113 bscMOCHI
Stake 0.00 [bscBNB]-[bscMOCHI] Uni LP
Unstake 118.54 [bscBNB]-[bscMOCHI] Uni LP
Claim 2080.89 hMOCHI ($289.31)
Staking or unstaking also claims rewards.
Zeby odczytac swoje wyniki wystarczy polaczyc sie z bsc albo harmony blockchain na metamask i wejsc na strone odpowiadajaca podlaczonemu lancuchowi.
#kryptowaluty #bscfarming
$289 to jest to co sie naprodukowalo w 3 dni chyba czy cos
w mochi aktualne farmy masz na 2 tokeny, jakas para no bnb+mochi, dodajesz ta pare do liquidity, dostajesz za to tokeny LP ktore wsadzasz w farme i leci.
Single stake tez bedzie, na 1 token.
ponizej farmy na harmony
@buszmen007: nope, koncentruje sie na mochiswapie teraz
mowiac krotko. instalujesz sobie metamask. robisz portfel jak nie masz itd.
przewalasz jakies srodki z binance na metamask podlaczony do binance.
idziesz z tym na mochiswap, wybierasz sobie farmy, dodajesz srodki do liq, za dodane srodki dostajesz specjalne tokeny LP ktore wsadzasz w farme i farmisz.
poczytaj sobie na spokojnie, bo widze dla mnie proste, a dla kogos innego niekoniecznie xD