Wpis z mikrobloga

Pytanie widzowie i fani, czy też macie tak, że ukrywacie się przed rodziną czy znajomymi z podglądaniem uszatkowego kontentu? Ja przyznam szczerze, że tak. Przed samymi świętami miałem luz w robocie (dużo ludzi wolne wzięło) w rzeczywistości prowadzę korpolife i no można powiedzieć że postronni maja mnie za poważnego, zrównoważonego człowieka. Po cichu korzystając, że luźno w pracy przeglądałem tag, wtem zza pleców wyłonił się znajomy z drugiego działu (ot przyszedł życzenia świąteczne złożyć) okazało się że podglądnął co miałem na ekranie i zaraz też się wygadał że przegląda często tag i wertuje twórczość zgierskiego peja, ale akat się nic nie udziela, od tej pory czuje ogarnianie kontentu bonza to sekret między nami, bo każdy inny wziąłby to za massive cringe. Macie to samo w waszym życiu??
#bonzo
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KosherForeskin: akat mam tak samo, nie chce, żeby ktoś dowiedział się o moim skrywanym hobby. Tak szczerze powiedziawszy, wolałbym, żeby Uszok zniknął z nintenetu - miałbym z głowy kręcenie beczki, a i jego rodzina by odetchnęła z ulgą
  • Odpowiedz