Wpis z mikrobloga

@Huntley: Dokładnie. Tutaj mamy połączenie brzydkich jak noc Noctua (żeby choć OP kupił blackout edition...) + ewidentnie jakieś tandetne paski LED z brzydką barwą światła nad prockiem i z przodu budy, więc rezultat wygląda jak neon nad monopolowym.
  • Odpowiedz
@Huntley: nom, ohydnie to wygląda. Szczerze, samo podświetlanie płyty i grafiki jeszcze ujdzie, ale takie coś ehh..
W mojej 3080 i 3070 tylko napis GIGABYTE miga kolorowo, bo się nie da wyłaczyć, a najchętniej odciąłbym zasilanie od tego napisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Niukron: Spoko wam się nie musi podobać dla mnie jest ok. Podświetlenie napisu Gigabyte można zmieniać dowolnie albo wyłączyć, trzeba tylko ze strony Aorusa ściągnąć oprogramowanie.
To chłodzenie mam już dobrych parę lat bo to Noctua NH-D14 i nie będę zmieniać wiatraków póki działają bez problemu. Wentylatory są brązowe a podświetlenie białe, tzn tak jest oznaczony kolor na pilocie i na żywo wygląda bardziej biało. Nie bawiłbym się w ledy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Huntley: Jak ktoś wrzuca tego typu fotki na zagraniczne stronki, to zazwyczaj są pozytywne komentarze, albo wcale. Czasami nawet ktoś doradzi, podrzuci jakiś pomysł... Na wykopie - jak to w Polsce, zawsze się do czegoś ktoś przyczepi. Bo RGB, bo kolorki nie takie, bo można było dołożyć 3k i kupić coś innego, bo po co tak drogo.
  • Odpowiedz
  • 0
@dirtydenier pracujesz na nim? Myślałem o przesiadce na ultrawide ale w pracy mamy 2x 24" i tak samo zrobiłem w domu do pracy zdalnej. Drugi monitor to stara iyyama która po pracy wyłączam. Mam różne programy otwarte i musiałbym na pewno podzielić ekran na pół żeby działał jak dwa monitory.
Zresztą chociaż wiem że obraz jest trochę ładniejszy na takim 2 czy 4k to jednak wolę mieć więcej FPS i grać
  • Odpowiedz