To ten typ człowieka któremu wmówisz że w betoniarce wożą płynną czekoladę do sklepów żeby nie zastygła, albo że dostałeś pracę jako "świdrowy" w fabryce sera i Twoim zadaniem jest wiercenie dziur w masdamerze.
@pokpok a ja z bratem codziennie na mesengerze coś piszemy, jakieś głupotki i ważne rzeczy. Konwersacja jest taka długa, że kiedyś chciałam dojechać do początku i się nie dało : D
@pokpok: ja mam trzech braci - pierwszy 10 lat starszy i z nim rozmawiam tak od czasu do czasu, ogolnie kontakt jest dobry, drugi 5 lat starszy z nim się widzę, i rozmawiam tylko na imprezach rodzinnych, i trzeci 4 lata starszy to mój w sumie najlepszy ziomuś, rozmawiamy bardzo duzo na wszelakie tematy, mamy wspolne zainteresowania itd. ( ͡°͜ʖ͡°) nie wiem od czego
@pokpok: uuu widze ze sie ochlodzilo przez rok ( ͡°͜ʖ͡°)
jako jedynak to mnie dziwią takie relacje. Można mieszkać na drugim końcu świata i się nie widywać, ale żeby tak? (ಠ‸ಠ)
@Hahehihujaja: no wiesz, ja jako jedynak mam chrzestnych + reszte rodziny co, poza jedna ciotka, od 15 lat ani razu do mnie nie zadzwonila na urodziny, swieta
@pokpok: ja ze swoją widzę się raz w roku na boże narodzenie a jakiekolwiek inny kontakt to 2 razy w roku telefon na moje i jej urodziny tak więc ¯\_(ツ)_/¯
@Hahehihujaja różnie bywa w życiu. Z punktu widzenia nastolatka z wypoku świat wydaje się prosty.
Ale z czasem może się okazać, że np siostra rzadko bywa trzeźwa, a to zmienia człowieka i ogranicza liczbę wspólnych tematów.
@pokpok: nie ma sensu utrzymywać relacji z toksyczna osoba. Co ma do tego pokrewieństwo. Ja utrzymywałem ze swoją siostrą relacje jak żyli rodzice. Żeby im smutno nie było. Jak zmarli to trudno jest
@Hahehihujaja: No właśnie zapomniałes jeszcze ze ktoś może mieć toksyczna rodzinę xD. U mnie na przykład rodzeństwo liczy na spadek po ojcu i go wykorzystuje do remontu mieszkań bo jest budowlańcem a ja z racji, ze powiedziałem "ja mam w dupie te spadki i chce tylko spędzić z tatą trochę czasu" to zaczęli gadać na mnie jakieś głupoty, nastawiać resztę rodziny. Na przykład kiedyś jak miałem 16 lat to mój
#heheszki
@Plp_: XDDDDDDDDDDD
mój brat to mój najlepszy przyjaciel
@somix12: To musieliście mieć super złe stosunki.
A z rodzicami utrzymujesz kontakt?
@Hahehihujaja: no wiesz, ja jako jedynak mam chrzestnych + reszte rodziny co, poza jedna ciotka, od 15 lat ani razu do mnie nie zadzwonila na urodziny, swieta
W sumie przypomniales mi, ze takowa mam.
@pokpok: nie ma sensu utrzymywać relacji z toksyczna osoba. Co ma do tego pokrewieństwo. Ja utrzymywałem ze swoją siostrą relacje jak żyli rodzice. Żeby im smutno nie było. Jak zmarli to trudno jest
Na przykład kiedyś jak miałem 16 lat to mój