Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +42
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

1. Asbis
2. Biomaxima
3. CDprojekt
4. Dino
5. Geotrans
6. Grodno
7. Hubtech
8. Kernel
9. JSW
10. Mabion
11. Onemore
12. Pekao
13. PKNOrlen
14. PKOBP
15. PKPCargo
16. Polimex
17. PZU
18. Mercator
19. Serinus
20. XTB
Zobaczymy, jak w dłuższym terminie poradziłby sobie taki indeks na tle naszych czempionów. Są tu spece od zagranicznych giełd i wyszukiwania spółek z potencjałem, więc można uzupełnić indeksy Wykop20world i Wykop20potential.
#gielda #wykopindeks #wykop20plpopular
@Masc_Dla_Lewaka: Przewijała się dosyć często. Mój algortytm zapamiętał.
Zapisało wyniki z dzisiejszych sesji (z zamknięcia)? Fajnie jakbyś za miesiąc wkleił tę listę z pokazanym % zmiany ;]
Na bieżąco nie - bo wszystkich tym znudzisz. Raz w tyg. raz w miesiącu... :P
@goferoo: wrzuć po równo na moje, nie ma co przekombinowywać
źródło: comment_161721759800jhTprFiGKV1KR7u9hOH3.jpg
PobierzChociaż XTB będzie miał odciętą dywidendę XDD z końcem kwietnia więc no... to nam odpada, Mabion ech xd CDR, pewnie Mercator, JSW też minus ;]
Co do reszty - nie możesz być kompletnie niczego pewny :)