Wpis z mikrobloga

@LajfIsBjutiful: XD "Wieś jest super" - urojenia mieszczuchów mieszkających w blokach xD
Polska wieś to jest rak, syf kiła i mogiła, mentalność nosacza pisowca, fanatyzm religijny, wszechobecne spie*****nie umysłowe, patologia, alkoholizm, brak perspektyw, nie ma niczego prócz jednego sklepu, ubezwłasnowolnienie i uzależnienie od opinii innych ludzi "bo co ludzie powiedzą" xD
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: niezły fikołek xd przed chwilą pisałeś o piciu na umór tu i tu - w mieście nie potrzebujesz samochodu by dojść do pracy a na wsi już tak, w jaki sposób dostać się do pracy samochodem kiedy pijesz cały czas? xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@NaczelnyWoody: Ja nie bronię wsi, tylko odpowiadam równie debilnymi argumentami na Twoje. To czy ktoś woli wieś, czy miasto, to osobiste preferencje danej osoby i #!$%@? mam na to co Ty sobie sądzisz o wsi i mieście.
  • Odpowiedz
To czy ktoś woli wieś, czy miasto, to osobiste preferencje danej osoby i #!$%@? mam na to co Ty sobie sądzisz o wsi i mieście.

@Heyolok: Ja uważam że trzeba być na prawdę kiepskim z matmy aby nie skalkulować co się bardziej opłaca - wieś czy miasto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@NaczelnyWoody: To Ty typowym wykopowym ekspertem jesteś od dedukcji, logiki i matematyki. No cóż, życzę miłych świąt, bo nie zamierzam wchodzić z Tobą w personalne wycieczki po życiorysach
  • Odpowiedz