Wpis z mikrobloga

Jaki sklep spożywczy z dostawą do domu polecacie/korzystacie w Krakowie? Zamawiałem z Tesco ale się wycofali, szybki szop dostarcza o 3 rano a u mnie brak domofonu a Carrefour ma najbliższą dostawę na połowe kwietnia :o ktoś coś?

#krakow #zakupy #zakupyonline
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trappedkite: Carrefour z dostawą 'Sprint' kosztuje chyba 19zł, ale po przekroczeniu 250zł jest z tego co wiem za darmo. Wcześniej też jest jakiś 1 próg cenowy gdzie cena spada do bodajże 10zł.
Ewentualnie biedronka z Glovo.
Jest też Auchan Direct, nie testowałem bo nie dowożą do mnie.
  • Odpowiedz
@trappedkite: Delikatesy e-kocyk, zamawiałem ostatnio bo kwarantanna i było ok, 10 zł dostawa, pani rano zadzwoniła czy ser ma być w kawałku czy krojony itp.
  • Odpowiedz
Carrefour z dostawą 'Sprint' kosztuje chyba 19zł,

@szwe: Właśnie ten 'sprint' na czym polega, coś jak Glovo i ograniczona ilość produktów?
@trappedkite: Warzywa/Owoce albertfresh. Duże zakupy co jakiś czas Carrefour mimo wszystko, chociaż teraz terminy widzę znowu wywaliło konkret, ale na początku pandemii terminy sięgały i półtora miesiąca :D zazwyczaj było 3-4 dni.
  • Odpowiedz
@Krs90: Nie wiem na czym polega. Chciałem 'na już' więc to wybrałem bo normalnie musiałbym czekać kilka dni. Ograniczonej ilości produktów raczej nie ma, przynajmniej ja nie miałem żadnego info na ten temat. Za to na pewno jest limit wagowy, ale nie wiem czy tylko w tej dostawie, bo może w tej 'normalnej' też jest. Makaronu nakupisz pewnie na 4 pandemie, ale jak będziesz chciał sobie wziąć jakieś pićko albo
  • Odpowiedz