Kto ma Cocker Spaniela ten się w cyrku nie śmieje xd Te gady potrafią "pilnować" różnych losowych rzeczy (mają tzw. Rage Syndrom), wpadają w tak jakby trans i potrafią siedzieć przy rzeczy pół dnia. Idealny przykład na gifie :)
@ZglaszamToDoProkuratury: nie miałem o tym pojęcia, a mieliśmy spaniela przez 15 lat XD Myślałem, że to normalne u psów, że pilnuje swoich rzeczy. Warczała gdy dotykało się miski z żarciem, warczała, gdy zabierało się jej maskotkę. Ale największy r--------l robiła, jak próbowałem przywitać się z moim starym, gdy ten razem z nią siedział na fotelu. Ręka u-----a w trybie natychmiastowym xD
@ZglaszamToDoProkuratury: mój uwielbiał pilnować skarpet. Wszyscy znajomi zawsze się pytali czemu trzymamy skarpety na półkach zamiast na podłodze / w pralce (ale z pralki też j--------i potrafił je wyciągać xD)
#heheszki #2137 #smiesznypiesek
@StaryWilk
@bendarowski
@pwn3r
Kto ma Cocker Spaniela ten się w cyrku nie śmieje xd
Te gady potrafią "pilnować" różnych losowych rzeczy (mają tzw. Rage Syndrom), wpadają w tak jakby trans i potrafią siedzieć przy rzeczy pół dnia. Idealny przykład na gifie :)
@ZglaszamToDoProkuratury: nie miałem o tym pojęcia, a mieliśmy spaniela przez 15 lat XD Myślałem, że to normalne u psów, że pilnuje swoich rzeczy. Warczała gdy dotykało się miski z żarciem, warczała, gdy zabierało się jej maskotkę. Ale największy r--------l robiła, jak próbowałem przywitać się z moim starym, gdy ten razem z nią siedział na fotelu. Ręka u-----a w trybie natychmiastowym xD