Aktywne Wpisy
robert5502 +252
24 listopada 2009 roku John Edward Jones tragicznie stracił życie w jaskini Nutty Putty po wstrząsającej 28-godzinnej męce.
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
mam_spanko +325
Zrobimy z komentarzy historie wyszukiwania Robercika. Ja zacznę:
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
Także jeżeli decydujesz się na przeprowadzkę z dużego miasta na wieś mając na uwadzę tylko własne wygody i kompletnie ignorując potrzeby swojego dziecka to niestety jesteś troglodytą i powinny zostać ci odebrane prawa rodzicielskie. Change my mind.
#dzieci #rodzicielstwo #rodzice #rodzina #logikarozowychpaskow #blackpill #nieruchomosci #samochody #childfree #wies #miasto
@marcinpodlas8: a w większym mieście to z każdego rejonu masz bezpośredni bus pod swoją chatę xD
@spacja_enter: Wyobrażasz sobie mieszkanie w mieście jak w jakimś gettcie murzńskim więc nie dziwota, że argumenty z dupy dobierasz.
@spacja_enter: No tak bo przejście dwóch czy trzech ulic na autobus nocny to to samo co #!$%@? 30 km
@siodemkaxx: To było wyolbrzymiene
@aPimpNamedSlickback: a w mieście 5 minut z buta.
@aPimpNamedSlickback: i znowu projekcje wieścela
https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/agroekosystem-one-health-wspolne-zdrowie/18373-wiejskie-drogi-drzewa-kombajny-i-wykluczenie-spoleczne
@MichalStroz: chyba żartujesz, pochodzę z miejscowości ~15k i moim zdaniem takie są najgorsze bo łączą wszystkie wady
@Winkey: Dom podmiastem tylko pod warunkiem że dojeżdża komunikacja. I chodzi mi tutaj o komunikację miejską a nie jakieś busy obszczane.
@Eugeniusz_Zua: Na pewno dla 17letniego Przemka to ciekawsza opcja niż domówka u Pawła albo Huberta w czasie której będzi opcja żeby podbić do Pauliny albo Gośki
@marcinpodlas8 ty no zobacz a niedaleko mnie jest lokalny "klub" do którego młodziez w wieku 16-25 lat zjeżdża się z połowy województwa i