Aktywne Wpisy
Jak wystruchnąć na dudka pośrednika #nieruchomosci w prosty sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo

vieniasn +62
kupiłem wszystkie dostępne rodzaje argusów (oprócz bezalkoholowego bo miał kaucję) czyli mam zielony czarny i IPA należy wykonać wielki świąteczny test piw premium

źródło: comment_1616952185ICpjom0ZmkruNpI2aec1lg.jpg
Pobierzźródło: comment_1616956775gOQnpVjRSbBvlcJqmtK1Ji.jpg
Pobierz@kriko: w sensie nie wiesz czego zdjecie p--------s z netu? Moglbys chociaz znalezc z dobra data
@stanwok: zdjecie na tyle slabej jakosci, ze nie chcialem ryzykowac tego typu oskarzen
@kriko: ale twoj? Jak tak, to moglbys go ustawic na aktualna date i godzine
Zeby nie bylo, nie zazdroszcze, bo w-------e worka pieniedzy na ten nudny zegarek to nie jest nic godnego pozazdroszczenia. Wiem natomiast, ze duzo ludzi lubi postowac zdjecia rolkow jako swoich, zeby sie dowartosciowac (czego nie rozumiem, bo to jednak tylko portal ze smiesznymi obrazkami).