Aktywne Wpisy
SzopDemaskuje +72
Ze względu na prace w sklepie z elektroniką miałem już realnie kontakt z tysiącem ukraińców od wybuchu wojny i wiecie co? To są osobny prymitywne mentalnie z niskim samoogarnięciem, na poziomie tych hindusów których sciąga PIS. Tylko hindus potrafi pojedyńcze słowa po ANGIELSKU bo korzystają z niego w swoim #!$%@? i chociaż gówno zrozumiesz przez ich dialekt to zawsze coś. A Ukrainiec? Na 100 jak 5 mówi po angielsku to sukces, cała
Zaczytanaa +226
Pierwsza setka w tym roku. Przez większość trasy #wmordewind, do tego trochę ujebów po kwadraty oraz duzo farta bo tyle co zajechałem do domu to zaczęło ostro padać. Było warto, choć jeszcze trzeba pracować nad formą :). Jeszcze dwie jazdy po 50km i będzie 16x16.
Tak przy okazji jest ktoś kto zarządza stroną rowerowego równika? Mój ostatni wpis chyba trochę popsuł statystyki w "Lista uczestników", bo dziwnym trafem jestem pierwszy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jest jakaś różnica w jakiej kolejności podaje statystyki ze statshunters? (kopiuje całość ze strony + ręcznie dopisuje różnice z ostatniej jazdy).
Total tiles: 600 (+32)
Max cluster: 263 (+39)
Max square: 14x14 (+0)
#rowerowyrownik #kwadraty
Wpis dodany za pomocą tego skryptu