Wpis z mikrobloga

@trypus: Pewnie było nie raz, sam nawet już pytałem ale nie dostałem normalnej odpowiedzi. Jak zagadać do dziewczyny bez opisu, na zdjęciach tylko ona sama. Nie jest to typ imprezowiczki, delikatny makijaż, nie wyzywający strój. Wygląda na nieśmiałą, pewnie nie miał nawet jej kto zrobić zdjęcia. Podejrzewam też że nie ma dużo par bo nie jest z wyglądu petarda ale mi akurat się podoba. Poza tym laski powyżej 8,5/10 i tak daje w lewo bo jestem realistą. Ale z-----y z ryja też nie jestem bo mam sporo par. W większości jest jakiś punkt zaczepienia na zdjęciu albo w opisie a tu nic. Pomóżcie ale proszę bez odpowiedzi hej cipcia itp.
#tinder #podrywajzwykopem
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trypus: Może tak po prostu jak do człowieka zagadaj. Albo się uda albo nie, a możesz napisać prawdę i tak cię nie zna. Nie znam się na podrywach, ale z dziewczynami raczej nie miałem problemu nigdy. Moim zdaniem wystarczy je po prostu po ludzku traktować.
  • Odpowiedz
Może tak po prostu jak do człowieka zagadaj.

@Zordon_: Czyli tłumacząc: "nie zagadaj", bo do obcych ludzi zagaduje się bardzo, bardzo rzadko gdy nie ma jakiegokolwiek kontekstu sytuacyjnego.
  • Odpowiedz
@marc1027: Jak się jest dzikiem i smutnym człowiekiem to owszem. Ja rozmowy z ludźmi ćwiczyłem zawsze na starych osobach. Z nimi rozmawia się na prawdę lekko i stojąc na przystanku, jak zagadasz jakąś babcie czy dziadka o pogodę to nie ma opcji, że ta rozmowa potrwa dużo dłużej niż byś się spodziewał. Kiedyś jadąc pociągiem siadła koło mnie kobieta dużo starsza. Gadałem z nią tak długo, że zaschło mi w
  • Odpowiedz
@trypus: co za różnica, jak jest zainteresowana to samo "cześć" wystarczy. Jak mają opis i o niego zapytasz to też nie znaczy że coś ruszy. Zapytaj o byle co, choćby jakim autem jeździ. Osobiście jestem zdania, że jak wykazuje 0 wysiłku, to dlaczego ty masz stawać na głowie i wymyślać opener roku
  • Odpowiedz