Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Mirki czy ktoś korzystał z usług #bikefitting w #warszawa? Przeglądałem stare posty, ale przez 2 lata mogło się dużo zmienić. Nie chcę przepłacać, ale też nie chciałbym. Później chodzić na poprawki. Biorę pod uwagę:

Kolarski.eu - 400zl
Veloart - 750zl tylko ta cena :/
Rafbike - 500zl

#rowerowawarszawa #szosa #rower
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@JaTobieTyMi Wiesz, że 99% ludzi poleci Ci ten jedyny, na którym sami byli, a tylko 1% lepszy z dwóch, na których byli? XD (procenty wzięte z d--y)

Ja byłem w absolutebikes w Pruszkowie i oczywiście polecam XD Tam za wersję premium płaci się 800 zł, ale korekty ustawień Wojtek robi później przez cały sezon zależnie od postępów, jakie się robi dzięki treningom i zadanym ćwiczeniom oraz dodatkowo dostaje się voucher na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JaTobieTyMi: gdzieś czytałem że Kolarski jak u obcego - na o-------l dodatkowo w opisie nie ma nic na temat konsultacji fizjo. Czyli pewnie wygląda to tak że sadzają na trenażer włączają ten darmowy program o którym jakiś Mirek wspominał na tagu i ewentualnie korygują to przez regulacje siodełka i kierownicy
  • Odpowiedz
@Zabi96: ja tam polecam. Z tego co pamiętam to miałem sprawdzane wszystko w sumie co się da- no i dzięki temu ze 10 lat doświadczenia miałem to poza zmianą siodełka niewiele trzeba było korygować.
Mam kumpla który robił fiting w kolarskim, za jakiś czas zrobił w veloarcie i po tygodniu wrócił do tego z kolarskiego. Znam takiego co robił w kolarskim a potem w veloarcie i pozostał przy ustawieniach z
  • Odpowiedz
idz do sprawdzonych fitterów, polecam Mateusza w veloarcie.

@mmichal: a ja nie polecam bo w prymitywny sposób Mateusz zdarł mi lakier na ramie, a potem ich „opiekun klienta” sugerował mi, ze chce ich oszukać.

Sam fitting prawie Ok, oprócz tego, ze obecnie operują siodlami Pinarello Most i będą kręcić kręcić aż Ci je sprzedadzą ;)
  • Odpowiedz