Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
@Pierorzek: Tak naprawdę to wszystkie powinny być pod mikroskopem i mam nadzieję, że wkrótce to będzie standard. Nie zawsze jest to potrzebne, ale imo warto dla własnego spokoju dołożyć i mieć pewność jeśli i tak tyle kasy w kanałowe się wkłada...
@Mzil: ale tylko na chwilę ¯\_(ツ)_/¯
Poletzam, 10/10.
@GoddamnElectric: masz rację. Ja zapalenia zatok dostałem właśnie przez kanałowe robione bez mikroskopu.
@affairz: tak jest zawsze. Tak samo skóra sama w sobie nie odbiera bodźców bólowych, robią to znajdujące się w niej włókna nerwowe.
@PiccoloGrande: Scaling jest za darmo od reki raz w roku za free na NFZ, taki protip xD No i bez przesady, 180zl kosztuje prywatnie wizyta do uzupelnienia ubytku w Warszawie. I nie w zadnej mordowni ;)
W wielkim skrócie
miałem kilka/kilkanaście lat temu robione kanałowe nie tylko bez mikroskopu, ale też bez jakiegokolwiek