Aktywne Wpisy
FejsFak +768
Wrzucam zdjęcie a plusy same lecą
#stepujacybudowlaniec
#stepujacybudowlaniec
Chorazy_Torpeda +20
Wypuszczony w III kwartale 2019 Xiaomi Redmi Note 8 Pro to był i dalej jest NADtelefon w porównaniu z aktualną ofertą rynku.
Pamiętam jak w Grudniu 2019 roku szukałem telefonu. Budżet 1000 cebulionów. Przejrzałem cały polski i zagraniczny internet przeanalizowałem kilkanaście recenzji i zdecydowałem się na to cudo. Pamiętam jak dzisiaj- 999zł 10 rat po 99.90. W 2019 osiągami był niewiele gorszy od "flagowców" a cenowo bił je na głowę. Po prostu
Pamiętam jak w Grudniu 2019 roku szukałem telefonu. Budżet 1000 cebulionów. Przejrzałem cały polski i zagraniczny internet przeanalizowałem kilkanaście recenzji i zdecydowałem się na to cudo. Pamiętam jak dzisiaj- 999zł 10 rat po 99.90. W 2019 osiągami był niewiele gorszy od "flagowców" a cenowo bił je na głowę. Po prostu
Co oczywiste, nie jest to korzystne dla społeczeństwa, więc nie rozumiem dlaczego normiki nie próbują z tym jakoś walczyć, pomóc incelom?
Przecież sfrustrowany seksualnie i miłośnie, samotny facet, na dodatek odrzucony i wyśmiany przez społeczeństwo jest najłatwiejszy do zradykalizowania przeciwko światu i to kwestia czasu aż będzie więcej takich Andersów Breivików, ale chyba mało kogo to obchodzi.
#przegryw #blackpill #incel #inceldom
@Nestii-: Przecież próbują. Dają im rady że mają się umyć, albo tłumaczą że bez seksu można żyć, dają prawo do aborcji kobietom żeby te chętnie uprawiały seks....
To tak jak z biedą. Wolnorynkowcy pomagają tym biednym. Walczą żeby przedsiębiorcy nie musieli płacić podatków, tłumaczą że mieszkanie nie jest obiektywnie rzecz
@Nestii-: Tutaj przychodzi prawica z programem kary śmierci dla takich gagadków. Tak żeby odstraszyć.
"Dają im rady że mają się umyć"
xD, jesli ktos jest nieatrakcyjny, to może i wziąć godzinną kąpiel, ale nic mu to nie da
"bez seksu można żyć"
tu nie chodzi o sam seks, a o zaspokojenie potrzeby akceptacji, pożądania i miłości
"dają prawo do aborcji kobietom żeby te chętnie uprawiały seks"
no i może uprawiają, ale z najlepszymi facetami, a nie przeciętniakami albo brzydkimi
Wiadomo czemu nic się z tym nie robi. Żyjemy w gincentrycznym społeczeństwie gdzie problemy męskie są mniej istotne niż żeńskie.
"brak seksu? jak to brak seksu? nikomu seks się nie należy, nie masz prawa do seksu"
itp
jednocześnie problemy kobiece są ultra istotne. Starczyło zdelegalizować aborcję żebyśmy mieli rozpierduchę na pół Polski.
Mężczyźni sami sobie to robią kpiąc z innych mężczyzn. Brak empatii w społeczeństwie.
Z kolei mężczyznom wysoko
@AnimusAeger999: mi przychodzi inny pomysł, a mianowicie otworzyć granice i przyznawać stały pobyt dla kobiet w wieku rozpłodowym z całego świata. Im więcej kobiet, tym większa konkurencja, więc wymagania spadają i koniec księżniczkowania.
Wtedy starczy nawet i dla przegrywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coś podobnego było po 2 wojnie światowej, gdzie zmarło wielu facetow, wiec kobiety brały co wpadło w łapy
@Nestii-: próbują, ale istnieje coś takiego jak "won z tagu normiQ" xD
Także po chwili każdy dochodzi do wniosku, że waste czasu na przegrywa.
Komentarz usunięty przez autora
Zresztą dzisiejsza hipergamia to zjawisko podobne w swojej mocy do przesuwania się płyt tektonicznych. Chodźby wszystkie n0rmany się zapierały do posrania to nie cofniemy kijem Wisły
Komentarz usunięty przez autora
nie wiem co innego mogę zaproponować, bo wszelakie rady sa odbierane jako atak ¯\_(ツ)_/¯
@Nestii-: Jak to nie?