Wpis z mikrobloga

Inceldom będzie wzrastał wraz z upływem czasu, będzie coraz więcej mężczyzn niemających powodzenia u kobiet.
Co oczywiste, nie jest to korzystne dla społeczeństwa, więc nie rozumiem dlaczego normiki nie próbują z tym jakoś walczyć, pomóc incelom?
Przecież sfrustrowany seksualnie i miłośnie, samotny facet, na dodatek odrzucony i wyśmiany przez społeczeństwo jest najłatwiejszy do zradykalizowania przeciwko światu i to kwestia czasu aż będzie więcej takich Andersów Breivików, ale chyba mało kogo to obchodzi.

#przegryw #blackpill #incel #inceldom
  • 28
Co oczywiste, nie jest to korzystne dla społeczeństwa, więc nie rozumiem dlaczego normiki nie próbują z tym jakoś walczyć, pomóc incelom?

@Nestii-: Przecież próbują. Dają im rady że mają się umyć, albo tłumaczą że bez seksu można żyć, dają prawo do aborcji kobietom żeby te chętnie uprawiały seks....

To tak jak z biedą. Wolnorynkowcy pomagają tym biednym. Walczą żeby przedsiębiorcy nie musieli płacić podatków, tłumaczą że mieszkanie nie jest obiektywnie rzecz
Przecież sfrustrowany seksualnie i miłośnie, samotny facet, na dodatek odrzucony i wyśmiany przez społeczeństwo jest najłatwiejszy do zradykalizowania przeciwko światu i to kwestia czasu aż będzie więcej takich Andersów Breivików, ale chyba mało kogo to obchodzi

@Nestii-: Tutaj przychodzi prawica z programem kary śmierci dla takich gagadków. Tak żeby odstraszyć.
@M_xxx:
"Dają im rady że mają się umyć"
xD, jesli ktos jest nieatrakcyjny, to może i wziąć godzinną kąpiel, ale nic mu to nie da

"bez seksu można żyć"
tu nie chodzi o sam seks, a o zaspokojenie potrzeby akceptacji, pożądania i miłości

"dają prawo do aborcji kobietom żeby te chętnie uprawiały seks"
no i może uprawiają, ale z najlepszymi facetami, a nie przeciętniakami albo brzydkimi
@Nestii-: Wiem.

Wiadomo czemu nic się z tym nie robi. Żyjemy w gincentrycznym społeczeństwie gdzie problemy męskie są mniej istotne niż żeńskie.
"brak seksu? jak to brak seksu? nikomu seks się nie należy, nie masz prawa do seksu"
itp
jednocześnie problemy kobiece są ultra istotne. Starczyło zdelegalizować aborcję żebyśmy mieli rozpierduchę na pół Polski.

Mężczyźni sami sobie to robią kpiąc z innych mężczyzn. Brak empatii w społeczeństwie.
Z kolei mężczyznom wysoko
Jedyny sposób jaki mi przychodzi do głowy to wymuszona monogamia

@AnimusAeger999: mi przychodzi inny pomysł, a mianowicie otworzyć granice i przyznawać stały pobyt dla kobiet w wieku rozpłodowym z całego świata. Im więcej kobiet, tym większa konkurencja, więc wymagania spadają i koniec księżniczkowania.
Wtedy starczy nawet i dla przegrywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blaskun: to chyba najlepszy pomysł, gdy kobiet będzie więcej w społeczeństwie, to skończy się wybrzydzanie i ganianie za topką chadów.
Coś podobnego było po 2 wojnie światowej, gdzie zmarło wielu facetow, wiec kobiety brały co wpadło w łapy
@Nestii-: Młody może tak być podatny na wpływy ale widziałeś jakiegoś starego zamachowca samobójcę bo ja nie? System będzie wymyślał różne szykany dla samotnych mężczyzn żeby móc ich doić. Oczywiście normicka prawica czy lewica będzie stanowiła idiotyczne prawa zamiast wrócić do normalności Polacy w komplikowaniu rzeczywistości głupim prawem są mistrzami świata.
@Nestii-: n0rmany takie jak ja nie bardzo nawet wiedzą jak mają pomóc przegrywów. No bo co poradzisz na słabą mordę albo budowę ciała?

Zresztą dzisiejsza hipergamia to zjawisko podobne w swojej mocy do przesuwania się płyt tektonicznych. Chodźby wszystkie n0rmany się zapierały do posrania to nie cofniemy kijem Wisły
@Nestii @AnimusAeger999: niekoniecznie, wystarczy normalna rozmowa, kiedyś byłem na pewnej imprezie był tam kolega z klasy (słabo go znałem) , widział mnie wcześniej z dziewczyną . Kojarzę że wtedy miałem z dwadzieścia parę lat.Wszedł na temat że nigdy nie miał dziewczyny nie wie jak się za to zabrać, miał o to pytania. Później już sam doszedłem do tego że ma w #!$%@? kompleksów (większość ubzduranych). Nie wyśmiewałem go ni nic normalnie
@Czarna_ksiazka: Prawdziwym przegrywom genetycznym jak ja raczej nie ma sensu nic radzić, więc nie musisz się wysilać. Nawet gdybyś zafundował mi operację wydłużania nóg, to miałbym max 170 cm i nieproporcjonalną budowę ciała. Over.